Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който

...
Повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който
Коментари Харесай

Проговориха близки на откритата мъртва жена във Враца

Повече от 24 часа няма изясненост за злокобния случай, който стана през вчерашния ден във Враца. Майка беше открита мъртва, а 3-годишното дете тежко ранено. Все още не са подготвени резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, с цел да се откри повода за гибелта ѝ.

Врачанската прокуратура също мълчи по случая за гибелта на 31-годишната жена от Враца и откритото невръстно дете до нея със съществени порезни рани. Момченцето е нормализирано нощес в болница " Пирогов " и няма заплаха за живота му. Към момента по случая публично няма арестувани лица. Братята на мъжа, с който дамата живеела на фамилно начала, настояват друго пред Българска национална телевизия:

" С Йордан не можахме да приказваме, тъй като органите го прибраха и тъй като не можахме да го забележим, а искахме да приказваме с него какво се е случило, само че не можахме. И през вчерашния ден, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре имаше пред вратата кръв, само че никой не ни дава пояснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в потрес ", съобщи Атанас.

Близките настояват, че кавги в фамилията не е имало.

" Нямали са проблеми, фамилни кавги. Нямали са някакви недоразумения сред тях ", сподели Михаил, брат на Йордан.

" Към жена си, към децата си, беше безусловно същински татко. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи или нещо тем сходни такива работи, не е имал. Той е в случай че забъркан, да е споделил - ей, брат ми, аз имам такива проблеми със фамилията, щото ние сме братя и си споделяме безусловно всичко ", добави Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, с цел да се откри повода за гибелта на дамата. Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е за ликвидиране. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР