Потвърждавам, че получихме писмото-покана на Промяната“. Ще имаме заседание, на

...
Потвърждавам, че получихме писмото-покана на Промяната“. Ще имаме заседание, на
Коментари Харесай

Александър Николов: „Български възход“ ще бъде последователен - като поведение и позиции

„ Потвърждавам, че получихме писмото-покана на „ Промяната “. Ще имаме съвещание, на което ще се срещнем с поканата, с отправените в нея претенции, ще създадем още веднъж деликатен прочит в конкретика на предложенията, които бяха дадени от тях. От наша страна ще систематизираме визията си във връзка с целите, след което по време на срещата това ще бъде изложено. Когато имаме ясна позиция по тематиките на поканата, ще срещнем и медиите с нашето мнение и по какъв метод ще действаме в Народното събрание като политическа мощ “. Това съобщи народният-представител от „ Български напредък “ Александър Николов във връзка предлагането на „ Продължаваме промяната “ за обединяване по цели в програмна декларация, която да се гласоподава от Народното събрание през януари и която да бъде основа за сформиране на държавно управление с втория мандат.

Припомняме, че по-рано през днешния ден издигнатият от Политическа партия претендент за министър-председател акад. Николай Денков разгласи, че е изпратил писма до всички парламентарни групи, с цел да ги пита за целите им за идната година. На база отговорите им ще се изготви лист с най-важните точки и програмна декларация за вероятно сформиране на държавно управление с втория мандат.

„ Нашите цели сме ги поставяли неведнъж, както в предизборната акция, по този начин и в срещите, които касаеха реализирането на първия мандат и откритите срещи, които организирахме с „ Продължаваме Промяната “. Така че, в това отношение няма да има изненада. „ Български напредък “ ще бъде пореден и като парламентарно държание, и като политически позиции. По отношение на формата, който задава мандатоносителят, след срещата, която ще проведем, ние ще систематизираме нашите цели и ще ги представим на обществеността, на медиите и на сътрудниците “, безапелационен бе той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР