Потвърдихме, че ще направим тази среща с представители на ГЕРБ

...
Потвърдихме, че ще направим тази среща с представители на ГЕРБ
Коментари Харесай

Промяната вика Борисов, ще се отзове ли

Потвърдихме, че ще създадем тази среща с представители на ГЕРБ във вторник. Ще се срещнем с тях, ще си приказваме за 16-те политики. Политиките, които Политическа партия разгласи още по време на предизборната акция и ще търсим поддръжка за тези политики. Това съобщи в студиото на " Говори в този момент " депутатът от " Продължаваме Промяната " Венко Сабрутев. Той посочи, че това не е среща, обвързвана със сформиране на взаимно държавно управление.

" Ние ще търсим поддръжка от всяка една политическа мощ по въпросните 16 политики, тъй като хората са ни изпратили в ръководството на тази страна да решаваме техните проблеми - проблемите на обществото и на бизнеса. Ще търсим поддръжка за съответните политики, тъй като те са за тях ", каза Сабрутев.
-->
Той сподели още, че се надяват Бойко Борисов да участва на срещата , тъй като решения се взимат на равнище лидерски срещи.

" Направихме доста опити да поканим представители на ГЕРБ на лидерско равнище. На равнище Бойко Борисов, поканихме го в Народното събрание и защото той няма опция да взиза в пленарна зала, защото не е народен представител, предложихме да се забележим в една от заседателните зали в Народното събрание пред камери и микрофони, пред публицистите, тъй че всичко да бъде безусловно транспарантно за хората ".

Когато се срещнат най-големите водачи, шефовете на парламентарните групи, тогава може да има решение за това кои политики да бъдат подкрепени, добави Сабрутев.

По отношение на военната помощ за Украйна, той сподели, че не са се забавили с решението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР