Потвърдиха се очакванията на зрителите на Игри на волята, че

...
Потвърдиха се очакванията на зрителите на Игри на волята, че
Коментари Харесай

Зрителите на бунт срещу Виолета от „Игрите” и продукцията: Да бяхте изгонили старата, а не да й подарявате и грошовете на Цвети)

Потвърдиха се упованията на феновете на „ Игри на волята ”, че всичко в шоуто е нагласено авансово. Майката на Денислава предстоящо в профил нежната Цветелина, прати я у дома  и й отмъкна грошовете.

А публиката се ядоса, макар, че авансово се очакваше подобен процес на събитията. Хората скочиха като един против бизнедамата от Америка и разясняват: „ Жалка е тази жена, за мен „ Игри на волята завършиха. За следващ път победи пошлото, гнусното и уродливото. И то с една нагласена и подарена победа! Ако тази госпожа по този начин си печели борбите в живота, тъпо за тези, които ще взимат образец от нея! ”

Не стига, че й харизаха успеха и благосъстоянието, само че Виолета Стайкова се опита да изиграе и цирк. Тя пусна няколко крокодилски сълзи на прощаване с Цвети  и замаза ситуацията като измрънка, че в живота си не е такава. Едва ли обаче някой й хвана религия, а Ралица даже я порица: ”На Арената всичко би трябвало да е почтено, грозно е да се мами! ”. Лицемерката Виолета се съгласи с водещата, само че не се засрами да прибере грошовете на Цвети.

А феновете са безапелационни: „ Вместо да я изгонят служебно й подариха и благосъстояние, давайте й премията от 100-те бона и сгъвайте цирка!’, гневят се феновете на остарялата магьосница и на екипа на „ Игри на волята ”.

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР