Потребител на Тик Ток засне странен обект във въздуха …Преди

...
Потребител на Тик Ток засне странен обект във въздуха …Преди
Коментари Харесай

Потребител на Тик Ток засне странен обект във въздуха

Потребител на Тик Ток снима чудноват обект във въздуха …Преди няколко дни, водач с прякор @theonenamedlucca качи в Тик Ток объркващо видео (ще го гледате по-долу).Кадрите демонстрират чудноват обект във въздуха, наподобяващ на метла, провесен на към 12 метра над пътя.Напомняйки на типична вещерска метла, необикновеният обект стои неподвижно и без забележими средства за задвижване или опора.Шофьорът даже слиза от колата си, показвайки, че обектът не е залепнал за предното стъкло. Той акцентира, че видеото не е редактирано или манипулирано по никакъв метод.
Четете още: Пътник на аероплан снима НЛО по време на полет над езерото Мичиган (видео)Какво се е това – в действителност ли метла се носи във въздуха, някаква оптична заблуда ли е, допустимо ли всичко това да е хитра машинация или нещо напълно друго …?Преценете сами.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР