Потребител на социалната мрежа X (бившият Twitter) @ya78756632 публикува снимки

...
Потребител на социалната мрежа X (бившият Twitter) @ya78756632 публикува снимки
Коментари Харесай

Експерти показаха салона и интерфейса на бордовия компютър на Tesla Cybertruck

Потребител на обществената мрежа X (бившият Twitter) @ya78756632 разгласява фотоси на интериора и интерфейса на бордовия компютър на електрическия пикап Tesla Cybertruck. Преди това тези фотоси бяха оповестени от потребителя xiaohongshu на Weibo. Серийното произвеждане на автомобила ще стартира на 30-ти ноември – четири години след демонстрацията на прототипа.

На оповестените фотоси се виждат бялото табло на Cybertruck, сензорният екран на бордовия компютър, правоъгълният волан, солидната централна подпора, спортните седалки и стъкленият покрив.

На една от фотосите в непосредствен проект се вижда сензорния екран с част от менюто, в което има икони за отваряне и затваряне на багажника, контролиране на окачването, кормилото, огледалата и фаровете, както и за заключване на ключалките и прозорците, режима на миене на автомобила и други настройки.

Предните седалки имат странична опора, покрита с перфориран материал, който допуска вентилация и отопление. Снимка на отворения багажник демонстрира забележителен потенциал, само че не е съпоставим с параметрите на багажника на F-150 Lightning. На фотографията са показани също страничното огледало и огромната единична чистачка за предното стъкло.

Tesla съобщи, че Cybertruck има потенциал на изтегляне от съвсем 5000 кг и може да извозва над 1100 кг потребен товар. Електрическият пикап надвишава потенциала на потребен товар на всички свои съперници, като автомобилът може да се съпоставя по този параметър единствено с Rivian R1T.

Купето на Cybertruck е направено от свръхздрав полиестерен листов пресов материал, електрическото транспортно средство има нечупливо стъкло и е снабдено със свръхтвърд екзоскелет от неръждаема стомана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР