Потребител на социалната мрежа Facebook публикува снимка на огромен билборд,

...
Потребител на социалната мрежа Facebook публикува снимка на огромен билборд,
Коментари Харесай

Вълна от възмущение във Facebook заради билборд на мъж, който щял да следи за ЛГБТ-фобия

Потребител на обществената мрежа Фейсбук разгласява фотография на голям билборд , подложен в центъра на София . На него има снимка на млад мъж. Но не това е скандалното. Фрапиращ в тази ситуация е текстът на плаката , подложен под фотографията.

В него се показва, че въпросният млад мъж щял „ да си отваря очите “ . Той щял да следи за ксенофобия, ЛГБТ-фобия, принуждение, учредено на пола , принуждение против деца и други типове принуждение . Твърди се, че това се прави, с цел да бъдат разпознати жертвите на експанзия. На билборда е изобразен и код , като се приканва хората да го сканират, с цел да изискат помощ или да оказват помощ.

Този билбобрд провокира вълна от отвращение в обществената мрежа Фейсбук. Жената, която е споделила поста, е написала извънредно сериозен коментар по тематиката. Прилагане го без редакторска интервенция:

„ В центъра на София. Огромен афиш на някакъв, който щял да си отваря очите и да рапортува за случаи на хомофобия, лгбти уплаха, принуждение против разнообразни и ненамсиощекви. На плаката знамето на ЕСтапо.

Та в случай че се чудите къде отиват парите ви от налози, до момента в който вие си чупите краката, главите и колите по разрушени пътища и си плащате по 3 пъти за всичко сякаш гратис, не се чудете! Отиват за това да създадат от децата ви извратеняци и доносници. “

Искра.бг е твърдо за запазването на обичайното българско християнско семейство сред мъж и жена и неговите полезности. Ние се разгласяваме изрично срещу педофилията, налагането на джендър идеология , както и срещу показността на всевъзможни разнообразни човеци. Искра.бг е опазване на нормалността и за нас има два биологични пола – мъжки и женски .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР