Посветих известно количество време и убих хиляди мозъчни клетки, за

...
Посветих известно количество време и убих хиляди мозъчни клетки, за
Коментари Харесай

Симов с остър коментар за срещата на Бойко Борисов с млади представители на ГЕРБ

" Посветих известно количество време и убих хиляди мозъчни кафези, с цел да изгледам част от срещата на Бойко Борисов с млади фрагменти на ГЕРБ.
С годините съм станал гнуслив - не съумях да устоя коктейла от клишета, баналности, близане на подметката и тъпотии, които ни бяха сервирани ", написа журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.
 Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, насочи нови обвинявания към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО) Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, насочи нови обвинявания към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО)
Бившият министър председател Бойко Борисов организира среща с млади представители на ГЕРБ, която се излъчва онлайн във Facebook. Той им даде думата за...
" Приличаше на колекция на фракция в която участници демонстрираха безспорна некадърност за справяне с действителността.
Например те продължаваха да назовават патрона си " господин министър председател ". Лакейченца, както би споделил Смирненски. Ако това е бъдещият хайлайф на нацията - горко ни! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР