Посолството на Руската федерация в София обобщи основните външнополитически резултати

...
Посолството на Руската федерация в София обобщи основните външнополитически резултати
Коментари Харесай

Хората на Митрофанова изумиха! С това изявление

Посолството на Руската федерация в София заключи главните външнополитически резултати на 2022 година в последния работен ден. 

На формалната си страница във Facebook дипломатите на Москва в българската столица откроиха в пет точки най-важното от външната политика на Кремъл за миналите 12 месеца.
-->
Ето будещите много огромна изненада доклади.

Заминаващата година се трансформира за външната политика на Русия в повратна точка и беше съсредоточена върху образуването на нова интернационална действителност

Признаване на независимостта на Донецка и Луганска национални републики, започване на Специалната военна интервенция в сходство с чл.51 на Устава на Организация на обединените нации,

Провеждане на референдуми в ДНР, ЛНР, както и на освободените територии на Запорожка и Херсонска области с по-нататъшното им приемане в състава на Руската Федерация - тези събития вечно ще останат вотечествената история като исторически моменти.

Същевременно сложихме завършек на 30-годишните почтени опити на Русия да построи равноправно взаимоотношение с " груповия Запад ".

Руската дипломация е предприемала съществени старания за спокойно споразумяване на интернационалните спорове.

Съдействахме на комплексното нормализиране на връзките сред Азербайджан и Армения.

Успешно се развиваха контакти с многочислените ни интернационалните сътрудници, заинтригувани в градивен разговор с Русия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР