Посолството на Израел в София изразява искрената си благодарност към

...
Посолството на Израел в София изразява искрената си благодарност към
Коментари Харесай

Израел благодари за отмяната на Луковмарш

" Посолството на Израел в София показва откровената си признателност към българските управляващи за напъните, които доведоха до анулацията за следващ път на скандалния " Луковмарш ", пердаде Българска национална телевизия.

" Посолството желае преди всичко да благодари на министър-председателя Бойко Борисов, на заместител министър-председателя и министър на външните работи Екатерина Захариева, на заместник-министъра на външните работи и народен координатор за битката с антисемитизма Георг Георгиев, основния прокурор Иван Гешев, кмета на София Йорданка Фандъкова, министерствата на външните работи и на вътрешните работи, ДАНС за положените от тях старания.

Отмяната на Луков марш е израз на мощните, непрекъснати и поредни български старания за битка с антисемитизма, ксенофобията, нетолерантността и речта на омразата. Тази вечер още веднъж стана явно, че битката с тези порочни феномени в действителност е главен приоритет за България. Действията на българските управляващи безспорно ще имат отзив отвън границите на страната ", допълват от посолството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР