Последващите събития доказаха, че сме били прави, защото предизвикаха тук,

...
Последващите събития доказаха, че сме били прави, защото предизвикаха тук,
Коментари Харесай

Милков за реакцията на МВнР за интервюто с Митрофанова: Последващите събития доказаха, че сме били прави

Последващите събития потвърдиха, че сме били прави, тъй като провокираха тук, в България, реакции, които демонстрираха правотата на обстоятелството, че подобен вид изказвания имат съответни вътрешнополитически получатели.

Това разяснява пред публицисти външният министър Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, в отговор на въпрос за изявлението на Министерството на външните работи (МВнР), което беше оповестено дни след интервюто на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова в YouTube канала на журналиста Мартин Карбовски. 

Преди дни Министерство на външните работи разгласява позиция, с която дефинира изявление на съветския дипломат като опит за интервенция във вътрешните работи на страната ни. В изказването си от ведомството написаха, че намират присъединяване на посланика за „ несвоевременно “. 

Дали министерството въобще ще реагира и по кое време ще реагира, зависи от нас и за това има избрани фактори, съобщи министър Милков. Изчакахме няколко дни и мислехме изобщо да не реагираме, добави той. Милков означи, че става дума за YouTube канал, които е известен за избрана публика и не следва да бъде коментирано нещо, в случай че не стане в някакъв смисъл национална тематика. За страдание тъкмо това стана, изясни министърът. В последна сметка това беше подето, наложи се да реагираме, сподели Милков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР