Последното попълнение в семейството на Audi, за което вече ви

...
Последното попълнение в семейството на Audi, за което вече ви
Коментари Харесай

Ето как би изглеждало ел. Audi-то комби

Последното попълнение в фамилията на Audi, за което към този момент ви информирахме, бе показано късно нощес, като състезателен електрически автомобил с пробег от към 380 км. E-Tron GT и Е-Тron GT RS употребяват за база електрическото Porsche Taycan, като споделят съвсем всичко като се изключи дизайна в предната и задната част, където се следят детайли, типични за Audi.

Нещото с което е известната компанията от Инголщад постоянно са се гордели обаче са точно RS комби моделите, датиращи от много време с именитото RS2 и продължавайки до днешни дни с показаното през миналата година четвърто потомство RS6. Вече знаем, че броени седмици ни разделят и от премиерата на Porsche Taycan Cross Turismo, или с други думи комби версията на щутгардския електромобил.

Именно известността на RS комби моделите и наличната база от Porsche Taycan Cross Turismo ни накара да се замислим, по какъв начин би изглеждал E-Tron GT RS Avant. Не ни трябваше доста време да отворим Photoshop и не щеш ли " скалъпихме " един рендър, който може да видите в по-голям размер под този текст. За база е употребявано Audi E-Tron GT RS, покривът на който е продължен, а линиите в горната му част, следват тези на Audi RS6 Avant. Ще се радваме да чуем в мненията дали бихте избрали Avant версията или бихте се придържали към дизайна на четиривратото купе.

 Ето по какъв начин би изглеждало ел. Audi-то комби

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР