Последното поколение на най-популярното Porsche бе представено преди 2 години,

...
Последното поколение на най-популярното Porsche бе представено преди 2 години,
Коментари Харесай

Новото Porsche 911 GT3 дебютира на 16 февруари

Последното потомство на най-популярното Porsche бе показано преди 2 години, а обичайно за марката, последователно на пазара се появяват и разнообразни, по-бързи разновидности на двувратото купе, както става и сега. Следващата седмица, своят формален дебют ще направи Porsche 911 GT3 потомство 992.
 Новото Porsche 911 GT3 дебютира на 16 февруари

Лек тийзър със силуета на задницата бе пуснат от немската марка, както и удостоверение, че представянето ще бъде напълно в интернет, заради наложените ограничения срещу Covid-19. Въпреки че фотографията е много затъмнена, усещане прави голямото задно крило, което е с забавен захват и сигурно не е там единствено с декоративна цел. Традиция при GT3 моделите станаха и джантите с централна гайка, дифузьор с два накрайника на генерацията по средата, както и челен сплитер, който да отличава версията от другите 911-ки.

За в този момент се знае, че GT3 ще употребява 4.0-литровия атмосферен боксеров шестак на марката, който би трябвало да генерира към 500 конски сили, а усъвършенствано окачване и по-ниско тегло по отношение на общоприетото 911, би трябвало да обезпечават по-доброто държание на пистата за където е очакван спортния автомобил. За да потвърдим всички догадки, ще изчакаме формалната премиера на модела на 16 февруари, когато може да видите и цялостна информация по отношение на новото GT3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР