Последното ново попълнение на Ботев Враца Момчил Цветанов даде специално

...
Последното ново попълнение на Ботев Враца Момчил Цветанов даде специално
Коментари Харесай

Момчил Цветанов: Ботев няма да изпадне

Последното ново попълнение на Ботев Враца Момчил Цветанов даде особено изявление за клубния уебсайт на врачани.

Той към този момент води пълноценни тренировки с тима и в скоро време ще изиграе и първия си мач за Ботев.

„ Приех поканата най-много поради кмета Калин Каменов и поради Вангел Вангелов, за което им благодаря. С моя сътрудник имахме тактика още веднъж да се върна и да играя в Азия и да стъпя на корейската сцена. Най-доброто решение бе да се завърна в България и да мога по някакъв метод да придобия игрова процедура “, сподели Цветанов.

„ От една седмица упражнявам с тима. Радостен съм, че съм здрав и момчетата ме одобриха добре. Мога да дам нужната убеденост и самочувствие тимът да придобие добър образ и да печелим точки. Съвсем скоро ще съм на терена “, добави той.

Цветанов изгледа първия формален мач на тима против Локомотив Пловдив. „ Да, първият мач беше против някогашния ми тим Локомотив Пловдив. Беше доста хубава страст. Това, което видях от Ботев, е, че тимът има капацитет, има сили да се пребори за оцеляване. Хубаво е, когато един тим играе напрегнат. Тогава може да видиш лидерските качества на обособените футболисти. Видях футболисти, които поемат отговорност. Просто не успяхме да отбележим гол “, добави футболистът.

„ Аз мога да кажа, че тимът можеше да вземе още сред 5 и 9 точки през есента. Нямах време да проследявам българското състезание, само че гледах някои мачове и мисля, че като игра заслужаваха да бъдат по-нагоре в таблицата “, добави Цветанов.

Той приказва и за почитателите на Ботев. „ Искам да кажа на почитателите, че даже, когато тимът е бил в по-тежка обстановка, те са били на стадиона. Верните почитатели постоянно идват и са подкрепяли тима. Нека имат нужното успокоение, че тимът няма да изпадне. Надявам се в най-скоро време да се види този образ на тима, който знаем, че може “.

„ Предстои тежък мач против ЦСКА 1948. Хубавото е, че теренът е в положително положение. Надявам се да стане прекрасен мач и да се поздравим с добър резултат. ЦСКА 1948 има положителни футболисти. Играл съм против част от тези играчи. Надявам се да имаме шанс и късмет и да се противопоставим на този тим, който е във възходяща линия “, приключи Момчил Цветанов.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР