Последното издание на предаването на Никита Михалков “Бесогон бе свалено

...
Последното издание на предаването на Никита Михалков “Бесогон бе свалено
Коментари Харесай

Никита Михалков изобличи Бил Гейтс и откри цензура в Русия

Последното издание на предаването на Никита Михалков “Бесогон ” бе свалено от ефира на “Россия24 ”, оплака се самият той в обяснителна декларация, оповестена в YouTube. Дали видният в миналото режисьор забелязва парадокса, че съветският държавен тв канал го стопира, а американската частна обществена мрежа го оставя да приказва? Колко иронично би било, в случай че на следващия ден отиде в американското посолство и изиска политическо леговище като жертва на репресии. 

Може да се каже, че през последните години постоянно, когато Михалков си отвори устата пред камера и микрофон, следва някаква неистина. Ето и сега твърдението му, че предаването му е спряно от ефир, не е напълно правилно. Предаването е излъчено, дори е имало едно повтаряне (но то било в неловко време). По принцип “Бесогон ” се излъчва двукратно в петък и се повтаря по три пъти в събота и в неделя. Миналата събота и неделя повторенията не са излъчени. И режисьорът изпадна в тайна нервност - федералният канал го лишава от свободата на словото му и сваля предаването му от ефир. 

„ За мен това е чиста проба цензура! ”, съобщи той и предложи на всички да гледат “забранения брой ” на “Бесогон ” в YouTube, с цел да разберат сами за какво е спрян. Гледахме го и ще споделим някои от потресаващите неща, които научихме. Предупреждаваме дамите, децата и хората със слаби сърца да не четат нататък. 

В този “забранен ” брой на “Бесогон ”, озаглавен “Кой държи страната в джоба си ”, Михалков не просто гони бесове — той напряко споделя (за) играта на началника на бесовете, самия Сатана, милиардерът-филантроп Бил Гейтс. Той е тарторът на тайфа богаташи-благотворители, измежду които са Джордж Сорос (закъде без него), Уорън Бъфет, Опра Уинфри, Дейвид Рокфелер, Майкъл Блумберг, Тед Търнър... (Дейвид Рокфелер умря преди 3 години, само че да не издребняваме).

Според Михалков, Бил Гейтс желае да докара апокалипсис, като „ задачата е да намали човечеството, консумиращо прекалено много О2 и хранителни артикули и отделящо прекалено много въглероден двуокис ”. На фона на злокобна музика режисьорът разказа, че под формата на имунизация, компания на Гейтс осъществя чипизация (чипиране). Като доказателство сподели документ с патентен номер WO/2020/060606, регистриран от Microsoft Technology Licensing, LLC, учредена от Гейтс. И акцентира изключително на трите шестици в номера, за които всички вярващите християни знаят, че те са цифрата на Звяра от Библията. Тук би трябвало за всеки случай да се прекръстим, тъй като ето какво към този момент се случва съгласно Михалков:

“В човешкото тяло се вгради чип, който играе ролята на регулаторен орган, с цел да подсигурява, че характерностите на ежедневната активност подхождат на някаква криптовалута. Ако извършва изискванията, индивидът получава избрани бонуси, с които може да си купува всякакви неща. С други думи, поради криптобонуси, човек продава своята персона. Своята независимост, своята самостоятелност. А тези, които ръководят чиповете, имат цялостната опция да ви принуждават да вършиме това, което им е належащо. Можете да откажете да ви слагат чип - само че това няма да може да постъпите в университет, няма да  получавате висока заплата, да управлявате автомобил - оставате без права. Общата цел е редуциране на човечество, потребяващо прекалено много О2, храна и всичко останало ”. 

Има и още една потресаваща детайлност - въпросният патент бил получил интернационален статут на 22 април 2020 година, в деня на - тук се дръжте крепко да не паднете - 150-годишнината от рождението на В. И. Ленин.

В последна сметка, съгласно Михалков, цялата международна рецесия с коронавирусната пандемия била съзнателно провокирана от богатите демократични елити. Те към този момент се чувствали съществено застрашени както от дейностите на президента Путин, по този начин и от политиката на президента Тръмп. Но се надявали, че в напрегнатата обстановка към COVID-19 няма да сетят за тях. А и в паниката можели да покрадат още малко и да укрият добре заграбеното...

Какво е това? Нов непряк резултат на COVID-19? Резултат от излагане на 5G талази? Обсебване от демони? Остро психическо разстройство, провокирано от анулацията на военния церемониал на 9 май? Прекаляване с химически вещества? Може би, само че най-вероятно това е добрата стара агитация, съгласно правилото на Гьобелс „ Ако кажеш задоволително огромна неистина и я повтаряш, хората ще повярват ”. За такива неща държавната телевизия в в днешна Русия не стопира излъчвания, а подвига заплатите на екипа. 

В старанието си да разгроми повече врагове обаче, Михалков се увлече и наподобява  премина някои граници, като атакува и персони от съветския държавен хайлайф - това са президентът на държавната “Сбербанк ” Герман Греф и председателката на Съвета на федерацията на Русия (горната камара на парламента) Валентина Матвиенко. Такива неща в Русия не се простят елементарно, даже и на Никита Михалков. Предстои да забележим дали “Бесогон ” ще се завърне в държавния ефир или е изпъден оттова вечно. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР