Последно поколение апаратура за лечение на заболявания по няколко медицински

...
Последно поколение апаратура за лечение на заболявания по няколко медицински
Коментари Харесай

ДКЦ „Пълмед“ с последно поколение апаратура за физиотерапия и рехабилитация

Последно потомство инсталация за лекуване на болести по няколко медицински посоки следва да проработи в Отделението по физиотерапия и рехабилитация на ДКЦ „ Пълмед “, гр. Пловдив. Тя е на всепризнатия водач в производството на физиотерапевтична инсталация – BTL, а с помощта на нея съществуващата софтуерна обезпеченост ще бъде надградена и ще се прибавят нови процедури в портфолиото на отделението.

“Отделението по физикална и рехабилитационна медицина към „ Пълмед “  е създадено  през 2014г. Предстоящото му обновяване - локация в новия блок на лечебното заведение и инсталация, са част от общата концепция  за развиването на „ Пълмед “, а точно да отговори оптимално на потребностите на пациентите от качествена диагностика, лекуване и профилактика. Новата инсталация в отделението ни ще удовлетвори повишените потребности от качество посредством иновативни  технологии “, разяснява доктор Павлина Павлова, шеф на Отделението по физиотерапия и рехабилитация в ДКЦ „ Пълмед “.
-->
Новите апарати, които ще проработят в отделението са за високоинтензивна магнитна терапия, 12-камерен уред за пресотерапия  и лимфодренаж и  уред за стремително вълнова терапия. Всички те намират приложение при лекуването на болесттите на опорно-двигателния уред и периферна система.

Технологична,,перла в короната “ в отделението ще бъде уред за високоинтензивна фокусирана електромагнитна терапия  EMSELLA.

„ Таргет от болесттите, които ще се лекуват с новия уред са в областите урология - при лекуване на уринарна инконтинеция, простатити, еректилна дисфункция, във възстановителния интервал след простатектомия; в акушерството - след раждане и гинекологията - за превъзмогване на неприятните признаци на менопаузата, за възобновяване на самочувствието и съкровен комфорт “, прецизира доктор Павлова.

Новата инсталация в ДКЦ „ Пълмед “ дава опция за усъвършенстване на провеждането на физиотерапевтичния курс, което е голямо улеснение за пациентите, които в огромната си част са хора в дейна креативна възраст, които би трябвало да съчетават лекуването си с професионалните си задължения.

Повече информация за новата инсталация в ДКЦ „ Пълмед “ и провеждането на обзор за правене наиндивидуална физиотерапевтична или рехабилитационна стратегия пациентите могат да получат на тел. 032 607 300.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР