Последният кръг от редовния сезон в родното първенство ще предложи

...
Последният кръг от редовния сезон в родното първенство ще предложи
Коментари Харесай

Ексклузивно! Сблъсък с огромен залог на “Герена”

Последният кръг от постоянния сезон в родното състезание ще предложи вълнуващия двубой сред Левски и Черно море. Двата отбора по традиция вършат забавни мачове, само че този път интригата ще е още по-голяма поради свирепата борба за третото място, в която е забъркан и Ботев (Пловдив), предава Спортал.

В момента в най-изгодна позиция е Черно море, само че възможна загуба на “Георги Аспарухов ” може напълно да обърка проектите на “моряците ”. Левски очевидно е в напредък и като игра, и като резултати. “Сините ” се нуждаят от наложителен триумф през днешния ден, с цел да се приближат още повече до съперниците си и да усилят възможностите си да ги задминат в плейофната фаза.

Левски загуби напролет единствено гостуването си на Лудогорец, а след няколко дни следва нов конфликт с разградчани, само че към този момент за Купата на България. Станимир Стоилов не беше удовлетворен от представянето против Пирин в Благоевград, макар успеха с 3:0. Довечера най-съществен ще е резултатът и мотивацията в отбора сигурно ще е на високо равнище.

Атаката на “сините ” ще води Билал Бари, подкрепян от Георги Миланов, Илиян Стефанов и Уелтон. В средата на терена ще се разчита на Филип Кръстев и Андриан Краев. Защитното каре пред Николай Михайлов ще оформят Драган Михайлович, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР