Последните месеци не са лесни и много хора изпитват стрес,

...
Последните месеци не са лесни и много хора изпитват стрес,
Коментари Харесай

5 причини да практикувате йога #ВКЪЩИ

Последните месеци не са лесни и доста хора изпитват стрес, неустановеност и се сблъскват със съществени провокации. Един от най-ефикасните способи да се отървете от напрежението - физически и душевен - е да практикувате йога. И в случай че се притеснявате да посещавате групови класове, доста преподаватели започнаха да водят онлайн практики. Сред тях е и Полина Рийд, която е създател на йога студиото. Както сама споделя: " Йога ни оказва помощ да отворим сърцата и да съсредоточим съзнанието си към това, което към този момент знаем, и да бъдем тези, които сме били! В практиките с мен свързваме дълбокото и умерено дишане с придвижване. Разтягаме всички мускулни групи и стягаме тялото, с цел да ни е сладка релаксацията на края тутакси ".
По случай Международния ден на йога, който е през днешния ден, 21 юни, тя  показа 5 аргументи да вършиме йога #ВКЪЩИ. За да извлечете оптималната изгода, би трябвало да се доверите на преподавателя си, въпреки и физически да не е при вас. Трябва да разполагате и с надеждна техника, с цел да може безпроблемно да осъществите онлайн практиката си. Новият 14-инчов преносим компютър * с лекост извършва вашите стремежи (не единствено поради името си) и постоянно може да разчитате на него като сътрудник покрай вашата постеля (и не само).
Ето и 5 изгоди от практикуването на йога #ВКЪЩИ:
1. Спестяваме време и пари
Всички знаем какъв брой доста време би трябвало да отделим от време на време, с цел да стигнем до обичаното ни студио. Ако включим и намирането на паркинг място, тогава ни трябват и здрави нерви. Месечните абонаменти и визити в студиата не са евтини.
Когато сме в студио, по-старателно избираме и какво да облечем. Трябва клинът да си подхожда с потника или пък да има " дзен " детайл на тениската ни.
Когато практикуваме от #ВКЪЩИ, йога учителят и практиките ни са на една ръка разстояние, безусловно. Не се постанова да даваме доста пари за марков екип. Цената на една онлайн процедура е доста по-ниска, в сравнение с практиките онлайн в студио.
2. Виртуално студио на всички места с нас
Живеете някъде, където наоколо няма йога студио? Или пътувате постоянно по работа? За онлайн йога ви трябват единствено добра интернет връзка, екран, от който да виждате инструктора, малко място и предпочитание за процедура.

3. Онлайн йога с обичания инструктор
Поради създалата се обстановка в международен мащаб, от ден на ден инструктори се ориентираха към онлайн платформите за преподаване на йога. Вече е доста елементарно да се включим в класа на инструктор, с който сме привикнали и ни въодушевява. Енергията, която се оформя онлайн, е безусловно същата, каквато е и онлайн. Разликата е единствено дисплеят, който ни разделя.
4. Повече еластичност в графика ни
Свобода на първо място! За да стигнем в уречения ден и час на йога практиката, от време на време би трябвало да променим целия си график. Понякога даже може да пропуснем обичаните си класове заради фамилни или работни задължения. Когато практикуваме #ВКЪЩИ, имаме достъп до класовете и платформите по йога, когато пожелаем. Може да практикуваме преди работа или по-късно вечерта. Тази еластичност ни дава свободата да планираме деня по наше предпочитание, без да е належащо да отделяме време и пари, с цел да стигнем до студиото.
Винаги може да отделим и няколко минути, с цел да се раздвижим, в случай че работим в офис или #ВКЪЩИ. Ето няколко лесни извършения, които да вършиме, когато усетите разбиране или отмалялост:
5. Възможност за спомагателни персонални диалози и онлайн часове с инструктора
В зала нормално практикуващите за идващия час към този момент чакат на вратата. Остава ни време единствено да почистим постелката и да излезем. Понякога в действителност ни трябват още няколко минути за въпроси, които са изникнали преди или по време на практиката. При онлайн йога с обичан инструктор имаме време виртуално да се срещнем за  самостоятелна процедура или да зададем въпроси след часа.
Ако и вие желаете да практикувате йога #ВКЪЩИ, последвайте Полина Рийд във или посетете уеб страницата на Yoga Glow! Може да се свържете с нея и на телефон: 088 980 9434.


* Това малко лилаво украшение, което виждате на фотосите, е 14-инчовият Lenovo Yoga Slim 7. Стилен преносим компютър, който е с най-новия Intel от 10-то потомство. С него ще работите с лекост и не би трябвало да се притеснявате за батерията - животът ѝ е до 14 часа. Дисплеят с тънки рамки предлага зашеметяваща изясненост, цвят и подробност, с до 4K резолюция. С 3-измерен тон на Dolby Atmos. Изработен от първокласен алуминий, Yoga Slim 7 се предлага в богата гама от цветове, в това число шистово сиво, орхидея (на снимките) и естественият безпристрастен цвят, мрачен мъх.

Оптимизиран с технологиите за машинно образование, този модел предлага интуитивно показване в удивително тъничък и лек преносим компютър. Благодарение на Iris Plus можете да се насладите на по-плавно и блестящо преживяване при гледането на видеоклипове. Сензорите за внимание пък записват отсъствието ви и неотложно разпознават лицето ви сега, в който се върнете, за безпроблемно влизане.


 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР