Първото спортно предизвикателство на Actualno.com с през август 2020 г.

...
Първото спортно предизвикателство на Actualno.com с през август 2020 г.
Коментари Харесай

Най-активната рубрика на Актуално и фитнес треньорът Bestefficient ви предизвикват пак

Първото спортно предизвикателство на Actualno.com с през август 2020 година имаше за цел да подтикне към повече интензивност в търсене на своето „ у дома “, посредством пробягване на дистанцията на един типичен маратон от 42 км и 195 м в границите на четири седмици.
Това бе опит – посредством персоналния образец на тези, които се записаха като участници – да покажем, че и тези от нас, които не са спортисти или маратонци, а „ елементарни хора “, със средностатистически фамилни, професионални и други грижи, могат да включат повече спортна интензивност в всекидневието си, без това да ги натоварва . Тъкмо в противен случай, показахме, че това им даде по-добра физическа кондиция, самочувствие и въодушевление.
По сходен метод концепцията на BestefficientChallenge 2021 @ Actualno ВКЪЩИ този май и юни е да провокира  интерес към по-активен метод на живот,  да даде оптимално потребна информация и да увлече повече хора към създаване на здравословни привички. Надяваме се отново да реализираме това с образеца на участниците в " Предизвикателството ".
Организаторите: - марката на фитнес треньора и мобилното му приложение за тренировки. - план, който цели да дава потребна информация на хората за техните персонални занимания в напълно положителен дух и удобна зона, надалеч от новинарския поток.  В взаимната на Bestefficient и Актуално ВКЪЩИ към този момент има над 30 публикации, огромна част с над 10 000 прочитания, някои доближиха 20 000 ! Целта на уредниците още веднъж, както и при маратона от август 2020 г.  е да обслужат този интерес към по-активен метод на живот, да дадат оптимално съответна потребна информация и да увлекат повече хора към създаване на положителни привички – всеки персонално за себе си.
През 2020 година предизвикателство вид " маратон " целеше да е не толкоз спортно, едвам покаже, че и! По сходен метод „ Предизвикателство 2021 “ не е съревнование за награди, риалити формат или някакъв конкурс. Фокусът е върху процеса, не върху крайната цел.
„ Сваляне на килограми “, „ повишение на мускулна маса “, „ възстановяване на тонус “ и прочие са единствено „ работни цели “, с цел да може да се реализира процеса и точно той се разисква, демонстрира с образци, проучва и разяснява в публикациите, които ще публикуваме в хода на самодейността – с цел да може да послужи на вас, читателите.
Ето тима на супер героите ни тази година!

Визитката на Райна
Аз съм дамата майка от Конституцията, артист-юрист, всичкоправист, йога, медитатор и посредник, академик " нещотърсач ", фитнес със закъснител. Малко е мъчно да правиш поза " гарван " с 28 кг над медицинските критерии за норма. Някак съумявам да ставам в 5.50 ч. и да закъснея за ангажимент в 10.00 ч.
Харесвам Белия мечок от Cartoon Network - той приказва малко, само че екзистенциално покъртително. Не съм амбициозна - желая да сгъна прането преди работа, да отгледам зрели и щастливи синовете си и да изцелявам света.
е нещото, което върша за себе си.

Визитката на Агоп
Обичащ спорта, пътуванията и вкусната храна.
Пенкилер, някогашен каратист, сегашен икономист, саможивец
Справедлив, разпален футболен почитател (на Левски естествено) и постоянно гледащ положително.


Визитката на Румен
Когато започнах да спортувам, първо си зададох въпроса: “Къде да сложа тренировки в графика си?! ” Ако денонощието имаше 25 ч., евентуално последният щеше да е отдаден на дъмбелите. Но тъй като животът постоянно е по-разумен от проектите, които си вършим за него, спортът си откри мястото. И стана занимание. И стана… живот. И по този начин към този момент седем години. 
Да скачам в дълбокото, е всекидневие за мен. Ето за какво предизвикването на  и Actualno . com намирам по-скоро за наслаждение. Сред другари!

Визитката на Иво
Представете си следната картина – момче, което обожава спорта и прекарва по-голямата част от съзнателния си живот в гонене на фантазията на всяко хлапе, а точно като порасне да е покрай спорта? Сега, на прага на 30-те години, любовта продължава да гори, само че единствено в думи, разбори, числа, публикации. Само на хартия.
Може да звучи малко печален този облик, само че аз съм хлапето, което остана вечно покрай спорта, само че някъде сред работата, неприятните травми и вглъбяването в други цели, физическата връзка със спорта беше нарушена. Дори заличена. Но с плана на и ще опитам да направя самобитно „ завръщане в предишното “ или, другояче казано, моят „ Бенджамин Бътън “ миг – да се върна към хлапето, което гореше за спорта. Не единствено на хартия. 
Вярваме, че в " лицето " на Стефан участниците в Предизвикателство 2021 ще имат личен треньор, който дава опита, мозъка и сърцето си в тази работа.
От името на Actualno - ще дадем същото, с цел да развиваме тази просвета на вярна грижа към себе си, изключително с сътрудник като.


:
Треньорската ми кариера стартира, когато бях на 13-14 годишна възраст. Първият ми подопечен бях аз самият. Исках да скачам най-високо, да търча най-бързо, да устоявам най-вече от целия тим. И го направих.
После пристигнаха квалификациите, дипломите и всичко останало, само че мотивацията ми да оказвам помощ и да бъда потребен не е намалявала в никакъв случай. Някъде по пътя, макар срамежливостта, построих умеенето да беседвам с хората и да разбирам желанията и бариерите им.
Започвам това предизвикателство с ясната концепция, че всеки от участниците има избрани желания по повод и на метода, по който наподобява тялото му, и на метода, по който желае да се усеща в него. Нека дружно повдигнем една по една бариерите, с цел да се насладите на пътуването.
Финалът е на „ Джулай морнинг “!
 
Следете ни на , както и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР