Това е топ 10 на Bestefficient публикациите през 2020-та с

...
Това е топ 10 на Bestefficient публикациите през 2020-та с
Коментари Харесай

Top 10 на фитнес 2020 годината на Actualno

Това е топ 10 на Bestefficient изявленията през 2020-та с създател фитнес треньора с най-важните правила, поучения и тук–там смехории, поднесени вкупом като дарове под елхата.
По традиция започваме с най-същественото, въпреки че класацията по-долу се движи по упования прогресивен ред от 10-та към 1-ва позиция: !
10. " За да е ясно, в случай че желаете да имате , и - би трябвало да освободите задоволително от времето си, с цел да го превърнете в действителност. Има голяма разлика сред това да искаш нещо и да го постигнеш. Нужна е проактивност. "
 
▶ Започваме Топ 10 с една от най-четените тематики в раздел " и "
Още на

Вижте тази обява в Instagram.

9. През 2020-та фитнес залите бяха затворени в цяла 1/4 от годината! Наложи да се приспособяваме – основно умеене за реализиране на триумф, каквото и да сте си наумили - и да потренираме у дома и/или на открито.
Показах четири от най-популярните типове извършения: „ кофички “, извършения за стомах, набирания и лицеви опори и по какъв начин да адаптирате натоварването при положение, че сте начинаещи.
Определено доста харесахте „ кофичките “, само че неведнъж изразихте интерес към тематиката за „ плочките “, по тази причина тук в класацията влиза видеото с упражненията за стомах:

 
8. , т.е. „ високоинтензивните интервални тренировки “ - лавинообразно заляха света още преди няколко години и България не прави изключение.
Забележително е, че те към момента са едно от най-предпочитаните (колкото и провокативно да звучи това фразеология в подтекста на отминаващата година).
Ето за какво на  споделих по-подробно за си с тях и, който съумях да реализира с някои, макар затварянето още на пролет:


7. Спортът при децата, храненето на децата - тематики, които в действителност си коства да се разясняват и повтарят още веднъж и още веднъж, до момента в който не спрат да бъдат допълнително в програмата, а нещо напълно регулярно.

➡️Ето за какво с наслада одобрих да пиша по тематиката „ Спорт за дребни и пораснали деца “, можете да намерите текста на

Вижте тази обява в Instagram.

 
6. Масовите заблуди за тренировките с тежести могат да бъдат толкоз надалеч от истината, че вероятността тази нощ Крис Хемсуърт да влезе през прозореца, яхнал бял кон, и да ви остави бяла роза до възглавницата, е доста по-голяма.
Това е безконечният стандарт по какъв начин тренировката с тежести ще усили размера на мускулите на дамите до неузнаваеми размери!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР