Последните движения на цената на Биткойн ([BTC) достигнаха нови нива

...
Последните движения на цената на Биткойн ([BTC) достигнаха нови нива
Коментари Харесай

Ето защо Биткойн няма скоро да приключи възхода си

Последните придвижвания на цената на Биткойн ([BTC) доближиха нови равнища през последните няколко дни, което накара доста притежатели да продават.

Въпреки тези разпродажби някои индикатори демонстрират, че е налице непрекъснат приток на капитали.

Неотдавнашната смяна в ценовия диапазон на Биткойн оказа въздействие върху краткосрочната траектория на чистата осъществена печалба/загуба, достигайки най-високата си точка от 2021 година насам. Според графиката на Glassnode тази съответна категория притежатели е записала чиста осъществена печалба/загуба от над $647 милиона. 

Това допуска, че облагите се осъществят интензивно във веригата. Тъй като цената продължава възходящия си тренд, това е сигнал за приток на капитали, което оказва помощ за попиване на интензивността на страната на продажбите. откритият интерес към биткойн удостоверява по-голям приток на капитали

Активното вливане на повече капитал в Биткойн от страна на трейдърите бе в допълнение подкрепено от метриката на откритият интерес (OI) на BTC. Проучване на метриката на CryptoQuant сподели, че OI на Биткойн към този момент е над $13 милиарда.

Отвореният интерес отразява общия брой на отворените лонг и шорт позиции на BTC. Продължаващият растеж на отворения интерес допуска приток на повече капитал, което евентуално способства за по-нататъшен прогресивен подтик на цената на BTC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР