Последните две години бяха много динамични за ритейл сектора. Навлязоха

...
Последните две години бяха много динамични за ритейл сектора. Навлязоха
Коментари Харесай

Какви са предимствата да се регистрирам онлайн за #RetailShow?

Последните две години бяха доста динамични за ритейл бранша. Навлязоха нови практики, внедрени бяха всички високи технологии, ритейлърите използваха целия насъбран капацитет, онлайн търговията означи растеж от 50% за 2020г. и 29% за 2021г. Заради динамичността на процесите, в този момент осезаемо секторът регистрира потребността от бизнес онлайн, платформата за който построява ревюто #RetailShow.

От 15 до 18 март в Интер Експо Център, София, форумът събира онлайн производители, представители и снабдители с клиентите на ритейл артикули и услуги в търговията на едро и дребно, хотерлиерството, ресторантьорството, комерсиалните вериги, спедицията, логистиката и други Възможностите, които #RetailShow основава и новите хоризонти, които разкрива, предизвикат интереса на посетителите от България и чужбина.

Свободен достъп - бързо, елементарно и комфортно

Организаторите предизвикват регистрирането онлайн в платформата www.retailshow.bg. За наше улеснение е основана система, с която боравенето е елементарно. Цялата „ интервенция “ лишава по-малко от две минути. „ С онлайн регистрацията си осигурявате бърз достъп до залите на #RetailShow “, разясняват уредниците. И допълват: „ Регистрирането онлайн дава опция за еднократен безвъзмезден достъп до залите на ревюто. “

Като друго главно преимущество ние отчитаме елиминирането на дългото редене за билети пред касите. Достатъчно е да сканираме баркода на регистрацията си; някои избират да си я разпечатат авансово, а други просто се чекират посредством телефона. Изборът е на посетителя.

Още едно предимство - можете да се регистрирате от всяка точка на света, без значение къде се намирате. Всъщност, можете да извършите това и до момента в който четете тези редове.

„ Онлайн регистрацията, с която получавате еднократен свободен достъп, ще е дейна до 23:59 ч. на 14 март “, означават уредниците.

One way ticket

Разбира се, всеки ще може да си закупи билет и на място – от касите на Интер Експо Център. Те ще бъдат отворени през всички дни на ревюто, което несъмнено ще се трансформира в средище на актуалния ритейл и визионерска платформа на неговото бъдеще. Защото с изключение на последните трендове, технологии и подходи, #RetailShow 2022 ще одобри и водещи професионални събития. На живо, с главните играчи и визионерите, на 15 март ще ни срещне събитието Retail Summit. Форматът провеждат експертите от сп. “Enterprise “, фокусирайки вниманието ни върху ритейла, онлайн търговците, настоящите трендове и всички въпроси, свързани със бранша. Огромна е добавената стойност на редом провеждащото се ревю за хорека бранша – СИХРЕ.

Дали ще се записваме онлайн на платформата www.retailshow.bg, или ще купим билет на място, е наш избор. Най-важното е, че ритейл секторът още веднъж се среща онлайн. На ревю #RetailShow 2022, от 15 до 18 март.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР