Последните два световни шампиона и действащият европейски шампион могат да

...
Последните два световни шампиона и действащият европейски шампион могат да
Коментари Харесай

България в групата на смъртта на Евро 2020, ако успее да спечели плейофите

Последните два международни първенеца и настоящият европейски първенец могат да се окажат противници на България на Европейското състезание по футбол , при изискване че " лъвовете " преминат през баражите за класиране за шампионата на Стария континент. Това дефинира жребият за Евро 2020 , който беше изтеглен в събота вечер. 
Тегленето отсъди Германия от урна №1, Франция от урна №2 и Португалия от урна №3 да попаднат в група F на Европейското състезание, а точно в тази група ще попадне и спечелилият в самобитния шампионат сред България, Унгария, Исландия и Румъния. При изискване че някой от първите 3 тима се класира, то той ще попадне в " групата на гибелта ", до момента в който само Румъния ще се размине с най-тежките вероятни противници. 
Безспорно това е най-тежката допустима група на Европейското състезание по футбол.  Последният европейски отбор, който е печелил огромен трофей преди трите, които се паднаха в един поток, е Испания (европейска купа през 2012). Оттогава насам Германия, Португалия и Испания разпределиха най-ценните титли в интернационалния футбол. Пълния  чоп за Евро 2020 вижте в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР