Последните действия по случая са свързани с назначаване на съдебно-техническа

...
Последните действия по случая са свързани с назначаване на съдебно-техническа
Коментари Харесай

Мистерията Се Разплита! Около Смъртта На Бургаското Страшилище Горан Горанов Има Нещо Безкрайно Гнило!


Последните дейности по случая са свързани с назначение на съдебно-техническа експертиза, която да бъде осъществена от експерти в региона на отоплителните система и да откри какво пес е случило с парното в килията. Една от версиите е, че Горан е изтръгнал тръбата на отоплителната апаратура и е бил сварен от парата.

Другата версия е, че тръбната система е изгърмяла, в резултат на повреда.

34-годишният Горан Горанов бе открит мъртъв зад решетките на 25-ти март 2017-та година. Според заключението на правосъдните лекари, той е умрял от масиран инфаркт. Близките му обаче изпратиха до медиите фотоси на натрупа, от които се вижда, че тялото на пандизчията е безусловно сварено, а кожата му свлечена. Родителите обявиха тогава, че когато транспортирали натрупа от пандиза в моргата, облеклата на Горан били мокри и се заканиха, че ще изпратят до Главния прокурор Сотир Цацаров искане за повторни кръвни и тъканни проби за нови проучвания, които обаче да бъдат осъществени в София.

" Надяваме се да разберем каква е истината за гибелта на Горан и какво е имало в кръвта му. Знаем, че през последните 15 дни преди да почине, той е бил безусловно несъответстващ, само че не е ясно за какво. Вярваме, че прокуратурата ще разкрие какво се е случило ", обявиха околните на Горан. Според тях е имало очевидци измежду пандизчиите, които са чули Горан да крещи неистово и да блъска в килията си преди да издъхне. Роднините подозират, че той е изпаднал в хистеричен припадък и в миг на гняв е изкъртил тръбите, по които тече парното.

" Дори да е станала повреда при която врялата вода и парата са го изпържили, то никой не му е оказал помощ. Затова и облеклата му са били мокри, а кожата изгорена. Може в действителност да е получил инфаркт, само че от болката от попарването. Иначе той беше физически доста здрав, на 34 години в разцвета на силата си ", настояват роднините.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР