С тържествено шествие от стадион Христо Ботев“ до сградата на

...
</TD
>С тържествено шествие от стадион Христо Ботев“ до сградата на
Коментари Харесай

Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев

С тържествено шествие от стадион " Христо Ботев “ до постройката на Община Пловдив футболистите и последователите на ПФК " Ботев “ през днешния ден – 16 май (четвъртък) ще отпразнуват.

По маршрута, по който те ще преминат, се вкарва  временна организация по сигурност на придвижването, осведомят от общинското дружество " Организация и надзор на превоза “.

За времето от 17 до 19 часа поетапно ще се стопира придвижването на моторни транспортни средства по следните пътни прави:

- бул. " Източен “ – в сектора от кръстовището с бул. " Христо Ботев “ до това с бул. " Княгиня Мария Луиза “;

- бул. " Княгиня Мария Луиза “ – от кръстовището с бул. " Източен “, през кръстовището с ул. " Петко Д. Петков “ до ул. " Гладстон “;

- ул. " Гладстон “ – от кръстовището с ул. " Авксентий Велешки “,през кръстовището с ул. " Преслав “ до бул. " Княгиня Мария Луиза “;

- ул. " Преслав “ – от кръстовището с ул. " Гладстон “ до това с ул. " Густав Вайганд “;

- ул. " Дондуков “ – от кръстовището с ул. " Преслав “ до кръстовището с ул. " Найден Геров “.

Организацията и контролът на придвижването, както и защитата на събитието, ще се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. От " Организация и надзор на превоза “ предизвестяват да се съблюдават инструкциите на полицейските чиновници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР