Последните данни за разпространението на коронавируса в България.Полицайката Симона Радева,

...
Последните данни за разпространението на коронавируса в България.Полицайката Симона Радева,
Коментари Харесай

ОБЗОР: ПП се провали с нов кабинет, скандални разкрития за полицайката Симона Радева

Последните данни за разпространяването на ковид в България.

Полицайката Симона Радева, която помогнала на Георги Семерджиев, който след злополука умъртви две девойки, разгласява ядосан пост във Facebook. Появиха се и клипове на Радева, в които тя рапира с белезници в Tik Tok.

Арестът на Севделина Арнаудова - пиар на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, е противозаконен. Това е отсъдил Софийския областен съд по тъжба на Арнаудова против задържането й за денонощие от полицията на 18 март.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд.

Бившият футболист на " Ботев " Пловдив - Борислав Димитров стана татко за трети път. Това заяви неговата половинка Кристина във фейсбук профила си. Бебето се е родило на 7 юли и носи името Мартин.

Работна група да обследва в продължение на три месеца вероятни терени за създаване на постройка на Операта предложиха от фондация " Дом на пловдивската опера " на кмета Здравко Димитров.

Пловдивчанка е разкрила изгубени ключове на копчетата в центъра на Пловдив. Връзката е била забравена наоколо до детската въртележка.

Жена е била избавена от пожарнираки на пловдивската улица " Милин Камък ".

Доведеният брат на Георги Семерджиев е арестуван в столично районно ръководство. Той остава в ареста за 72 часа.

Министър-председателят България Кирил Петков и гръцкия му сътрудник Кириакос Мицотакис означиха финала на строителството на интерконеторната газова връзка сред двете страни.

Изпълнителите от група " Ла Туна " гостуваха през днешния ден в Пловдив и плениха сърцата на свободните дами с любовни песни, които извършиха под терасата на Община Пловдив. Испанските мариачи оповестиха на висок глас, че са свободни и търсят своите Дулсинеи.

Катастрофа сред два леки автомобила е стана в Кършияка. Колите са се блъснали на улица „ Васил Левски “. Според свидетел мерцедесът е правил противоположен завой в неразрешен за това сектор и тогава е бил ударен от фолксваген.

Прокуратурата ревизира дали служители на реда са помагали на Георги Семерджиев да се укрие след тежката злополука в София.

Волен Сидеров нахлу в I РПУ в София и изиска среща с началника поради служителката Симона Радева, която е пособия на Георги Семерджиев. Лидерът на Атака беше задържан.

Продължаваме промяната не съумяха да съберат задоволително поддръжка за кабинет с министър председател Асен Василев и върнаха мандата на президента Румен Радев.

Локомотив показа шесто ново попълнение.

Капитанът на Ботев Тодор Неделев получи премията си в класацията Футболист на футболистите за сезон 2021-2022. Ботев има и ново табло на клубната си база.

Депутатът от „ Има подобен народ” Виктория Василева е входирала заявление, че напуща Народното събрание.

Ботев стартира със загуба новия сезон в елита. Тимът претърпя проваляне от новака Хебър вкъщи с 0:1.

Автомобилът на Георги Семерджиев най-вероятно е бил краден.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР