Нидерландският участник на конкурса за песен Евровизия Йост Клайн е

...
Нидерландският участник на конкурса за песен Евровизия Йост Клайн е
Коментари Харесай

Стана ясно защо дисквалифицираха финалист в Евровизия

Нидерландският участник на състезанието за ария " Евровизия " Йост Клайн е дисквалифициран след негово " заплашително придвижване " към жена ефирен оператор, заяви Нидерландско публично радио и телевизия, съобщи ПА мидия/ ДПА.
Прочетете още
В изказването на нидерландската страница " Songfestival X " се споделя, че нидерландската радио- и телевизионна компания AVROTROS счита дисквалификацията на Клайн от Европейския съюз за радио и телевизия (ЕСРТ) за " непропорционална " и споделя, че е " доста разочарована ".

На формалната страница в " Екс " се споделя: " Инцидент породи след представлението в четвъртък. В прорез с ясните договорености, Йост беше сниман, незабавно след слизането си от сцената и трябваше да се насочи неотложно към зелената стая. В този миг Йост неведнъж уточни, че не желае да бъде сниман. Това не беше почетено. И провокира заплашително придвижване на Йост към камерата. Йост не е докосвал операторката. За този случай беше обявено след следствие на ЕСРТ и полицията ".

" Вчера и през днешния ден се консултирахме обширно с ЕСРТ и предложихме няколко решения. Въпреки това, ЕСРТ реши да дисквалифицира Йост Клайн. АВРОТРОС намира наказването за доста тежко и непропорционално. Подкрепяме положителните нрави – дано няма недоразумения по този въпрос – само че съгласно нас заповедта за изключване не е пропорционална на този случай. Много сме разочаровани и смутени за милионите почитатели, които бяха толкоз разчувствани довечера. Това, което Йост донесе на Нидерландия и Европа, не трябваше да свършва по този метод ", се споделя още в изказването.

Клайн, който влезе с песента " Europapa ", беше дисквалифициран от огромния край на състезанието след следствие на шведската полиция по обвинявания в несвоевременно държание.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР