Последните билети за най-големия мюзикъл, правен някога у нас -

...
Последните билети за най-големия мюзикъл, правен някога у нас -
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба последните билети за мюзикъа "Оркестър без име"

Последните билети за най-големия мюзикъл, юридически в миналото у нас - ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ към този момент са продажба. Спектакълът, който дава обещание да впечатли с огромна продукция, неповторима сценография и звезден актьорски състав, провокира огромен интерес още с оповестяването си. Това е последният късмет на родните почитатели на обичания на генерации българи филм да закупят пропуск за дълго чаканото събитие.  

В знак на почитание и респект към българските книжовници и просветители, премиерата на мюзикъла е на 1 ноември – Деня на националните будители. Всички искащи да участват на притегателно-вълнуващия театър могат да се снабдят с лимитираното количество билети от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на уеб страницата на билет компанията.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще покори публиката в Арена Армеец с истински осъществявания онлайн, удивителни декори, пресъздаващи до минимален подробност сцените от безконечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите облици ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и още веднъж ще оживеят всички тези паметни реплики – знак на цяла една ера.

Ексклузивен медиен сътрудник на събитието: NOVA

С медийната поддръжка на: Vbox7, Darik radio, БНР, NJOY, OK! Magazine, сп. Glamour, сп. Hello, в. Телеграф, в. Монитор, Actualno.com, IWoman.bg.

Партньори на събитието: M·A·C Cosmetics, HAPPY Bar&Grill, OMV, книжарници Ciela.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 година в зала „ Арена Армеец “. Начало 20:00 часа. Допълнителните билети към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цена от 50 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР