Последни изследвания показват, че кимионът може да се окаже така

...
Последни изследвания показват, че кимионът може да се окаже така
Коментари Харесай

С вълшебния кимион се отслабва с 28 кг за година

Последни проучвания демонстрират, че кимионът може да се окаже по този начин дълго чаканата панацея против затлъстяването. Диетолози настояват, че едвам чаена лъжичка на ден от публикувана в Индия и Близкия изток фалшификация може да ни помогне да свалим забележителните 2 кг на месец - освен това без да вършим други диети и извършения.

Най-хубавото на горното изказване е, че горящите непотребни килограми качества са научно потвърдени от учените в университета в Йорк, Англия. В проучването им взели участие 88 дами, имащи проблем със затлъстяването. Участничките в опита били разграничени на две групи. Първата приемала по три грама кимион дневно и 15 грама нискомаслено кисело мляко. Втората група приемала единствено кисело мляко.

Опитът траял три месеца. Резултатите посочили, че първата група дами изгорили цели 15 % от телесните си мазнини, до момента в който другите участнички изгубили едвам 5 % от тежестта си. Учените заключили, че кимионът подтиква изгарянето на мазнините. Той влияе директно на метаболизма, като го ускорява с 25 %.

Други проучвания настояват, че кимионът оказва помощ за по-качественото преправяне на храната. Това влияние на подправката учените отдават на богатото ѝ наличие на желязо. Този тип минерал укрепва храносмилателния тракт и предотвратява складирането на мазнини в организма.

Още не сте уверени в чудотворното влияние над диабета? Доклад на държавния департамент за битка с диабета към американското Министерство на здравеопазването твърди, че кимионът всмуква сполучливо питателните субстанции и предотвратява диабета. Честата му приложимост намалява равнищата на нездравословния холестерол и триглицеридите.

 Къри

Най-хубавото е, че не можете да прекалите с потреблението на кимион. Изследванията са посочили, че няма странични резултати на хранителния режим с включен кимион. Можете ли да кажете същото за таблетките за намаляване, които се продават в магазини и аптеки.

Ако решите да изпробвате тази диета, знайте, че не е нужно да консумирате кимиона изсъхнал. Просто прибавете към този момент упоменатата чаена лъжичка в порцията си. Освен че ще отслабнете, можете да се изненадате прелестно от усета, който придава подправката на ястието ви.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР