Последни дни от изминаващия месец и началото на нов, с

...
Последни дни от изминаващия месец и началото на нов, с
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 април до 5 май

Последни дни от изминаващия месец и началото на нов, с нови очаквания, нови планове, нови действия. На 5 май следва Новолуние в Телец, знакът на парите и стабилността в разнообразни равнища. Всяко Новолуние ни дава нови благоприятни условия.

В деня на Новолунието, когато двете Светила: Слънцето и Луната са в съвпад, в един знак и в един градус, се отделя голямо количество сила. В рамките на осем часа, когато силата е най-силна можете да, напишете своите стремежи.

До 5 май дните са подобаващи за привършване, дотъкмяване, изчистване и освобождение от всичко, което е ненужно, изживяло времето си, с цел да можем да създадем място за новото.

Това са дни за размисъл и преосмисляне на минали интервали, с цел да може да се усети новата наклонност и ясна посока на развиване. Придобитият опит, избраните цели и морални полезности са факторите, които ще ви насочват.

Това Новолуние ще задейства позитивно земните знаци: Телец, Дева и Козирог, а по този начин също ще се отрази добре и на водните Рак и Риби.

ОВЕН

Седмицата е подобаваща за дотъкмяване на стартирани планове, задания, поети задължения най-много в региона на главната ви активност или кариерното занятие. За тези от вас, които са стартирали нова активност или план в изминаващия интервал това е седмица на стабилизиране на започнатото, тъй като към този момент сте задали наклонността. За тези, които се готвят да стартират нещо ново, интервалът е подобаващ да извърнат фокуса към себе си, към това, което им харесва, да се свържът с тези качества, които ще им оказват помощ да дефинират задачите си и бъдещата посока за развиване.  Основната тематика, която визира представителите на знака е финансовата непоклатимост и ръководството на персоналните парични потоци. Не са изключени нови благоприятни условия и оферти през тази седмица, които ще внесат промени във финансовото ви състояние. Ако резултатите не са във ваша изгода, използвайте усиления информативен поток и потърсете нови източници на приходи, нови благоприятни условия. Седмицата е подобаваща да се огледате, да преговаряте и защитавате личните си позиции, стремежи. Венера и Меркурий са във вашия знак, това е добра причина да изразите мнението си и да спечелите благосклонности и поддръжка. Ориентирайте се към установяване на ясни цели, свързани с бъдещето ви развиване. Като опора може да употребявате минали въздействия, умелост, а най-много вътрешен глас.

ТЕЛЕЦ

Вие сте в мощен и деен интервал на прага на нещо ново, ненадейно и вълнуващо. Слънцето е във вашия зодиакален знак, а това ви прави по-енергични, въодушевени и положителни. Желанието ви за смяна е мощно, само че изчакайте до Новолунието на 5 май, когато ще имате по-голяма изясненост по отношение на новата ви посока. През тази седмица се насочете към организационни въпроси, дотъкмяване на стартирани планове. Намерете време за самите себе си, подредете целите си, проведете потребни срещи с близки, другари, подръжници, които могат да ви подкрепят с хрумвания или оферти. Изчистете всичко обвързвано с предишното ви, което ви лимитира, стопира или до известна степен блокира. Това, което ще започнете след 5 май, а за други - след рождения ден ще дефинира наклонността ви на развиване за по-дълъг интервал от време. Продължава интервал на дейна активност обвързвана с финансови доходи или вложения. Бъдете умерени в рисковете. Обещания за огромни и лесни облаги могат да бъдат подвеждащи.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица някои от вас ще бъдат сложени пред избори, свързани с професионалното ви развиване, обществен статус. С огромна мощ ще се задействат въпроси свързани с кариерното ви развиване, вашите персонални ползи. В различен аспект това може да бъде сериозен спор на ползи сред вас и сътрудниците ви, персонални или настоятелен. Необходимо е да знаете, че в този момент по-лесно можете да сложите край, по-бързо можете да реагирате, което може да докара до загуба на сътрудници. Преценете добре обстановката от какво да се освободите и какво да запазите. Анализирайте изминаващия интервал, доверете се на поддръжка от авторитетна персона, човек от близкото ви обграждане, с цел да имате справедлива преценка. Ако отдавна се намирате в неизгодна позиция, активността ви или партньорските връзки ви задушават, то в този момент е моментът да сложите край. Това е седмицата, в която можете да изчистите и да се освободите от всички ограничаващи ви мисли, с цел да изградите ясна визия за себе си и развиването си в бъдеще.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР