Последната бомба, разтърсила Бъкингамския дворец - принц Хари обвини брат

...
Последната бомба, разтърсила Бъкингамския дворец - принц Хари обвини брат
Коментари Харесай

Принц Хари обвини брат си принц Уилям във физическа атака

Последната бомба, раздрусала Бъкингамския замък - принц Хари упрекна брат си принц Уилям, че го е нападнал физически. Това оповестява английският в. „ Гардиън “, като се базира на забелязано копие от идните записки на Хари.

За никого не е загадка, че двамата братя са във омраза, която се дефинира като кралска свада. Някои източници от Двореца настояват, че всичко е почнало на Коледа през 2018 година
„ Гардиън “ оповестява за спор сред Уилям и Хари поради брачната половинка на втория – Меган Маркъл, през 2019 година

В книгата си Хари твърди, че брат му е нарекъл Меган „ сложна “, „ груба “, „ внезапна “ и е подлагал на критика брака им. Хари на собствен ред декларирал на Уилям, че единствено преразказва „ истории от пресата “. Нещата ескалирали и Хари бил повален на пода от брат си.

Преди две години принц Хари и Меган напуснаха английското кралското семейство и се отхвърлиха от отговорностите си на негови членове.Двойката беше в Лондон предходната година за погребението на кралица Елизабет II, на което феновете видяха признаци на напрежение сред братята си.В книгата си Хари споделя, че се е обадил на своя терапевт след физическия конфликт с Уилям, само че не е споделил незабавно на брачната половинка си. По-късно тя забелязала „ ожулвания и синини “ по гърба му.

„ Гардиън “ отбелязва, че този физически конфликт е единствено едно от бомбастичните изказвания в дълго чаканата книга Spare, която излиза идващия вторник. Засега няма формален коментар от Двореца.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР