Последна възможност за гърците да отидат на фризьор.Бръснарниците и салоните

...
Последна възможност за гърците да отидат на фризьор.Бръснарниците и салоните
Коментари Харесай

Последен шанс за фризьор в Гърция, затварят салоните

Последна опция за гърците да отидат на коафьор.

Бръснарниците и салоните за хубост в Гърция ще получат двудневно отсрочване, само че от понеделник до края на месеца те ще бъдат затворени, оповестява „ Катимерини “.

По време на общата карантина в южната ни съседка, която ще продължи до 30 ноември, ще се позволи работа на питателните магазини (супермаркети, пекарни, магазини за риба, минимаркети.). В неделя, 15 ноември, обаче те ще работят от 9:00 до 17:00 часа. Ще бъдат отворени още аптеките, бензиностанциите и бизнесите, свързани със здравни и ветеринарни услуги.

Обществените пазари ще продължат да работят с присъединяване на 50% от настоящите в тях (производители и професионални продавачи), до момента в който сергиите би трябвало да са на разстояние 5 м една от друга.

Оптични магазини и магазини, продаващи слухови апарати ще работят единствено след телефонно позвъняване до незабавен телефон, който ще бъде даден от търговците.

На магазини, продаващи телекомуникационно съоръжение, ще им бъде позволена електронна търговия или услуги за телефонна търговия с доставка до дома. Теще могат да правят и услуги за заплащане на сметки, възобновяване на салдото, ремонт и замяна на мобилни устройства.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР