Последна седмица от традиционните летни отпуски през август. Зодиите ще

...
Последна седмица от традиционните летни отпуски през август. Зодиите ще
Коментари Харесай

Една зодия се усмихва на инат, друга пазарува до фалит

Последна седмица от обичайните летни отпуски през август. Зодиите ще живеят като за последно. Емоции, вманиачен шопинг и усмивки напук. За огнен знак обаче пазарът ще се окаже на безполезни движимости. Земен знак би трябвало да ухажва обичания човек, а  въздушен – да се вслушва в интуицията си. Знак от ориста ще получи една зодия.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 28 август 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Вашите преценки ще бъдат интуитивно правилни. Ако търсите разумно пояснение на нещата, може и да сбъркате. Не правете огромни покупки, тъй като може да се окажат безполезни. Уязвим е гръбнакът, пазете се! Носете светлосини тоалети, понижават напрежението!

ТЕЛЕЦ - В този ден е добре да сте по-мълчаливи. Енергията на думите е като бумеранг. Затова както споделя Помпоний: „ Aко не умееш да приказваш, научи се да мълчиш! “ Трябва да се освободите от отрицателното. Трябва да галите слуха на обичания човек с похвали!

БЛИЗНАЦИ - Избягвайте инцидентните контакти и изненади! Гледайте на всичко, което се случва през днешния ден, като на знак от ориста или напътствие за нещо, което би трябвало да извършите! Вслушвайте се във вътрешния си глас и ще получите нови сили! Избягвайте потреблението на месо през днешния ден!

РАК - Любовта и срещите с другари ще ви зареждат и въодушевяват. Творете и се забавлявайте! През този ден може да възпеете някого или просто да ви се прииска да го рисувате без четка. Ще се разбирате като че ли и без думи. Не позволявайте в този ден никой да застава сред вас!

ЛЪВ - Необвързаните представители на този знак са склонни да съкратят дистанцията с тази (този), която (когото) харесват. Нека обаче изобщо да не им минава през акъла мисълта, че са завоеватели, тъй като нещата ще се извърнат на 180 градуса и единствено ще се натоварят душевен!

ДЕВА - Нещо ново се задава на хоризонта. Настоящите ви цели могат да се трансформират за момент. Важно е да бъдете уверени в желанията и задачите си. Ще имате доста благоприятни условия за избор и това може да ви обърка. Бъдете отворени и не нарушавайте своите правила! Не предавайте обичания!

ВЕЗНИ - Не позволявайте дребни неуредици или страсти да ви тормозят! Ако с някои от членовете на фамилията си или с ваши родственици сте в обтегнати връзки, в този момент е моментът да ги подобрите. Поискайте амнистия и забравете обидите! Въздържайте се от секс!

СКОРПИОН - Усмихвайте се напук! Дори някой от близките да ви се озъби, не сваляйте усмивката от лицето си, тъй като през днешния ден тя ще е вашата ризница, а в това време ще ви направи по-привлекателни и чаровни! Дамите ги чака приятна изненада от обичания.

СТРЕЛЕЦ - Няма никакъв смисъл да си вършиме проекти за през днешния ден. Налага се да импровизирате, да се учите в придвижване. Ако ви предложат помощ, не отхвърляйте! В този ден не вземайте значими решения! Ако дадете повече независимост на хората, които обичате, няма да съжалявате.

КОЗИРОГ - Не бъдете нетърпеливи и импулсивни! Оставете нещата да се случват! Не мислете за бъдещето, живейте в този момент! Пазарувайте, спортувайте, танцувайте и се любете! Забравете пътуванията и страховете си! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са ставите.

ВОДОЛЕЙ - Преди да извършите каквото и да било, помислете дали то е положително и за хората край вас! Огледайте се с очите на индивида, който обичате! Поставете се и на негово (нейно) място, тъй като има заплаха да сгафите и това да се окаже съдбовно за връзката ви!

РИБИ - Времето е положително за повече другарство, образование, контакти и пътувания. Настроенията ви обаче бързо се менят, а това може да се окаже проблем за интимния ви сътрудник, тъй като ще му е мъчно да се приспособява. Поговорете, с цел да избегнете недоразуменията!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР