Последен ден за гласуване референдумите за към Русия на Донецката

...
Последен ден за гласуване референдумите за към Русия на Донецката
Коментари Харесай

Последен ден гласуват в непризнатите от Запада референдуми в Украйна

Последен ден за гласоподаване референдумите за към Русия на Донецката и Луганската национална република и на Херсонска и Запорожка област. Организаторите на вота към този момент ги признаха за действителни, откакто по техни данни изборната интензивност на всички места надвишава 50%. Западът е безапелационен, че няма да признае за годните резултатите от референдумите.

За пети и финален в украинските територии - Донецк и Луганск, както и областите Запорожие и Херсон, отчасти окупирани от съветската войска, се организират референдуми за присъединение към Руската федерация. 

Досега локалните гласоподаваха от домовете си, като сред тях обикалят представители на локалните окупационни управляващи.

 
Много желаеме и доста се надяваме всичко да е наред.
Татяна
Разбира се за Русия, при остарялото държавно управление всички избори бяха подправени. Идвахме на избори, мислейки си, че ще бъде едно, само че на идващия ден се случваше нещо напълно друго.
Марина
Мисля, че ще има усъвършенстване, ще ни се даде опция да поживеем малко, тъй като към този момент нямаме сили. Писна ни от лъжите им.
мъж

Само през днешния ден, се позволяват хора до урните в проведените сектори.

Руският парламент може да разисква проектозакон за присъединение на окупираните региони още в четвъртък. 

Западът е безапелационен, че няма да признае за годните резултатите от референдумите.

Те се преглеждат като предлог за анексиране на териториите.  От Кремъл са употребявали тази тактичност и преди. През 2014 година организираха референдум в региона на Крим, с цел да оправдае анексирането на полуострова. Ход, който по-голямата част от света, дефинира като противозаконен.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР