Португалските власти ще започнат официално разследване на сделката между Реал

...
Португалските власти ще започнат официално разследване на сделката между Реал
Коментари Харесай

В Португалия стартира разследване срещу трансфер на Реал Мадрид

Португалските управляващи ще стартират публично следствие на договорката сред Реал Мадрид и Порто за прехвърлянето на Едер Милитао, оповестява на днешните си страници “Марка”. През лятото на 2019-а година двата отбора реализираха сделка за прекосяването на бранителя за 50 милиона евро, а обект на самата инспекция ще бъдат 9.72 милиона от нея, които са изплатени като комисионни.

Година по-рано Порто купува 90% от правата на играча за 8.5 милиона от Сао Пауло, а единствено година по-късно “лос бланкос” взимат 100% от тях за 50 милиона, което е директна облага от 38.16 милиона единствено за година.

Португалският вестник “Публико” обаче оповестява, че цели 20% от сумата е отишла непосредствено при двама сътрудници, които ще са обект на следствието - Джулиано Белтолучи и Бруно Маседо, като вторият е точно един от четиримата задържани по отношение на следствието за пране на пари, което стана причина за оставката на към този момент някогашния президент на Бенфика. Милитао пък бе част от националния тим на Бразилия, който доближи финала и там загуби от Аржентина на Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР