Porsche разпространи първите официални снимки на предното табло на изцяло новия си

...
Porsche разпространи първите официални
снимки на предното табло на изцяло новия
си
Коментари Харесай

Електрическото Porsche Taycan: Първи поглед към интериора

Porsche популяризира първите официални снимки на предното табло на напълно новия си и първи в историята на марката изцяло електрически модел Taycan.

От компанията споделят, че изпълнението на интериора на електрическия автомобил е подчинено на класическия дизайн, само че е издигнато до настоящото звучене на дигиталната епоха, и от марката са следвали максимата, че "по-малкото е повече ". "Интериорът на Taycan комбинира типични за марката дизайн детайли с нов вид потребителско преживяване и впечатлява с изчистената си грациозност ", коментира Иво ван Хюлтен, шеф на подразделението Интериорен дизайн стил на Porsche AG.

Инструменталният панел на предлага стилен и минималистичен дизайн, а според компанията бутоните са комфортни за работа и не плануват разпръскване от страна на водача при използването си. Панелът е съставен от закривен 16.8-инчов екран, на който лидерът може да избира да бъде подавана информация в четири основни режима- Classic, Map, Full Map и Pure, като при последния се подават данни за скоростта, пътните знаци и навигационната система.

От Porsche са планували опция на избор между два волана- общоприет и състезателен GT, някои от функционалностите на бордовата система могат да бъдат ръководени с глас, а при предпочитание от страна на потребителите пасажерът начело може да получи спомагателен екран, позициониран в непосредствена непосредственост до централният 10.9-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР