Porsche определено не се свени да хвърля ръкавицата към Tesla.

...
Porsche определено не се свени да хвърля ръкавицата към Tesla.
Коментари Харесай

Porsche анонсира невероятно бърз конкурент на Tesla Model X

Porsche несъмнено не се свени да хвърля ръкавицата към Tesla . След като към този момент сподели свои други възможности на Model S, X и 3, в този момент немската компания ни изненада с новия Mission E Cross Turismo SUV (въпреки че Porsche го назовава CUV или cross utility vehicle). С други думи, ред е на Model X.

Подобно на истинския Mission E, а и на всички коли с марката Porsche, Cross Turismo ще бъде много бърз. С два електрически мотора, 600 конски сили и две предавки, джипът е в положение да развие до 100 км/ч за по-малко от 3.5 секунди . За съпоставяне, P100D Model X форсира до толкоз за 2.9 секунди.

Електрическите SUV модели като I-Pace и Model X стават много известни и са изключително желани от консуматори, които обичат високите скорости, само че в това време се нуждаят от повече място, с цел да пренесат багажа на децата, които отиват на спортни занимания да вземем за пример.

На този стадий Mission E Cross Turismo SUV е повече идея, само че няма подозрение, че немският производител ще търси пазарна реализация , което може да стане незабавно откакто самият Mission E излезе в продажба.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР