Поредното издание на фестивала България мези гостува в Банкя чак

...
Поредното издание на фестивала България мези гостува в Банкя чак
Коментари Харесай

Банкя мези чак до 6 май

Поредното издание на фестивала " България мези " гостува в Банкя чак до 6 май. Музикално настъпление от звезди ще зарадва ценители на събитието. Една от най-големите изненади ще е изявата на турската тайфа Dolap Dere Big Gang, планувана за през днешния ден, 1 май. Артистите съумяват да провокират същински възторг с осъществяванията си на евъргрийн части, примесени с ориенталски претекстове.

Програмата на фестивала на балканската скара и хубавата музика ще продължи с младата поп вяра Тита, която ще зарадва фенове на 2 май. На идващия ден гостите ще забавляват комикът Краси Радков и музикантите от " Виво Монтана ". На 4 май пък хоро ще поведе единствената баскетболистка в националната ни музика - Поли Паскова. За първи път пред родна аудитория ще излезе и последната дуетна половинка на Шабан Шаулич - 22-годишната Тея Тайрович. Тя и сътрудниците й от гръцкото дуо Андреас и Люси ще вдигнат градуса на купона на 5 май. Достоен свършек на огромния фестивал ще дадат Годжи и Millenium Band.

Освен хубава музика посетителите на " Банкя мези " получават опция да опитат неповторими гръцки специалитети. Майстори на грила от Балканите ще се включат във фестивала за следващ път. Ще има особено оборудване за пушено месо, чевермета. Извън вкусната тематика са планувани лунапарк и безвъзмездни 3D прожекции всеки ден от 18.30 ч. Подаръци ще получи всеки именник на Гергьовден. Фестивалните дни до 5 май включват съвсем целодневна стратегия с безчет шампионати, надпревари и игри с доста награди и дегустации. На 5 и 6 май с пладнешки концерт ще се разпише националната певица Ивелина Колева.

Следващите спирки на националното турне " България мези " са Пазарджик - от 16 до 19 май. По случай Празника на розата ще стигне и в Казанлък - от 30 май до 2 юни. Пловдив да се готви сред 5 и 9 юни. А в Свиленград фестивалът ще гостува от 13 до 16 юни. По мотив шопските празници събитието ще гастролира и в Елин Пелин от 20 до 23 юни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР