Поредно предложение да бъде принудително настанен в психиатрия Слави Бинев

...
Поредно предложение да бъде принудително настанен в психиатрия Слави Бинев
Коментари Харесай

Напрежение! Пак искат Слави Бинев в лудницата

Поредно предложение да бъде наложително настанен в психиатрия Слави Бинев внесе в прокуратурата в Районен съд – Димитровград. 66-годишният димитровградчанин е съименник и братовчед на някогашния евродепутат Слави Бинев.

На 8 декември предходната година в центъра на квартал „ Черноконево “ пред очевидци Бинев извадил автоматизиран нож от джоба си и се насочил към кметския наместник, като му се заканил с ликвидиране.
-->
На 13 юни м. година с решение на районните магистрати също бе постановено наложително настаняване и лекуване на димитровградчанина в Държавна психиатрична болница „ Д-р Георги Кисьов “ в Раднево за период от четири месеца, заради осъществени други сходни предишни прояви, когато заплашваше свои съседи, а от къщата му служители на реда по-рано иззеха и автомат „ Калашников “ със 400 патрони.

На 19 юли с.г. състав на Окръжен съд – Хасково е анулира наложителното настаняване, като  постанови лекуването на мъжа да е в амбулаторна форма.

Междувременно формираното против Бинев досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране било прекъснато на 3-ти т.м., тъй като било открито, че той не е могъл да схваща смисъла на осъщественото и да управлява постъпките си, заради психологично заболяване.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР