Поредно безобразие на пътя, накара пловдивчанин да заснеме действията на

...
Поредно безобразие на пътя, накара пловдивчанин да заснеме действията на
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Водач на Ауди извърши нагло нарушение в Кючука

Поредно безсрамие на пътя, накара пловдивчанин да снима дейностите на различен водач под тепетата. Поводът за това е наглото нарушаване, което лидер на ауди прави. Действието се развива в регион „ Южен ” и то навръх изхода от районното кметство, намиращо се на бул. „ Македония “ № 73А.
Прочетете още
Водачът на аудито е решил да пренебрегне разпоредбите за придвижване, когато е излизал от паркинга на кметството. Мъжът е имал желанието да се включи в придвижването на източното платно на булеварда, само че по закон това е неразрешено.

По устав мъжът би трябвало да завие надясно и да продължи в западното платно, само че вместо това той пуска ляв мигач и влиза в насрещното, като изчаква колите да преминат, с цел да може при първа опция да се включи в придвижването. Другият фактор, с който господинът не се преценява е непрекъснатата линия и макар нейното съществуване, мъжът прави нарушаването.

„ Подобни произволи в града ни могат да се видят всеки ден. Натовареното придвижване провокира водачите да правят от време на време неразумни и рискови маневри, които са безспорна причина за ПТП ”, прибавят читателите ни, като молят към всички водачи да бъдат по-съобразителни и внимателни към себе си и близките.

Видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР