Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е

...
Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е
Коментари Харесай

Изненада! Сравниха шеф Ангелов с Гордън Рамзи

Поредният участник, който напусна кулинарното предаване Hell’s Kitchen България е Венелин, който е кулинар с опит в лондонски ресторант със звезда Мишлен. Готвачът влезе с огромна поръчка в кулинарното риалити, като задачата му беше първото място, само че изненадващо си потегли по-рано. Специално за „ На кафе “ той споделя за приключението Hell’s Kitchen. Той съпостави началник Ангелов със международното кулинарно гуру Гордън Рамзи.

„ Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи. Най-големият ми призрачен сън е, когато трябваше да изнеса поръчките, само че нещо се обърка. Това е нещо нормално, което се случва в кухнята и би трябвало да си мощен темперамент, с цел да преодолееш напрежението “, безапелационен е Венелин.
-->
„ Не знам къде се объркаха нещата. Бях на станция „ Гарнитури “ с Мацоев и мисля, че се справихме добре и почтено. Не скърбя за нищо и доста харесах като цяло прекарването Hell’s Kitchen. За страдание имаше няколко неточности и аз напуснах играта “, признава Венелин.

Преди години самият началник Ангелов в друго предаване му е споделил, че ще стане огромен готвач и идващите години участникът дефинира като най-силните в кариерата си. След думите на Виктор Ангелов в епизода преди напускането, го кара да се замисли за прекомерно огромното му его. „ Не би трябвало да си мислиш, че знаеш всичко и би трябвало да знаеш на какво равнище си в кухнята “, споделя напусналият участник.

Въпреки богатият си опит в кухнята, през последните три години, готвачът от Бургас се посвещава на фамилията и търси баланс и естетика в персоналния си живот.

„ Вече имам няколко оферти от заведения за хранене, само че към момента не съм взел решението дали да се върна към кулинарията. Обмислям решението си, само че мисля, че везните ще наклонят да се върна в кухнята “, разяснява той.

„ Съпругата ми е удовлетворена от присъединяване ми и се гордее с мен, както и аз с нея. Трудно й е било, тъй като не сме разделяли и за ден. “

„ Моят любимец в Hell’s Kitchen беше Богомил, само че той напусна. От тези, които за момента са вътре в предаването, любимец ми е Кристиян, защото е много добър готвач и се надявам той да завоюва “, прави предвижданията си кулинарът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР