Поредните за последните години избори идват, но в социалните мрежи

...
Поредните за последните години избори идват, но в социалните мрежи
Коментари Харесай

Шофьор откри колата си със злобна черта СНИМКИ

Поредните за последните години избори идват, само че в обществените мрежи друга тематика събира надалеч повече от вниманието на хората.

Тя е до болежка позната, изключително в София - битката за паркоместа и вредите по паркираните коли. Столичанин показа за следващата хулиганска демонстрация, при която е потърпевш персоналният му автомобил.

Паркираното в " Стрелбище " возило осъмнало с грозни вреди. Дълга линия била издрана в шофьорската страна на сивичката кола.

Нейният притежател недоумява на кого е попречил, отбелязвайки, че возилото е с софийски номера и се намира на паркинг.
" Паркираш си автомобила постоянно със софийски номера на паркинга, пред блока, в който живееш от години в " елитния " квартал " Стрелбище "....  И си го намираш с такава злобна линия от край до край, че ти идва да повърнеш от гнусота! ", написа Жулиян К.
 Столичани показват негодуванието си от проявата, само че допълват, че сходни вреди към този момент са се трансформирали в предстояща неволя за всеки, който има кола, само че не я паркира в гараж.

Вижте някои от мненията им:

" Най-често това го вършат неприятно възпитани младежи или по тъкмо - възпитани в нарцисизъм, ненавист и равнодушие от бездуховните си посткомунистически родители. Не, не са етнос, чисти българи са с малко " б ", счита Никола Д.

" Скъпо струващо имущество, оставено навън на произвола на ориста, шегите на природата и волята на социума. Какви са предстоящите резултати? Не се грижите за това имущество, с грижата на добър собственик, а очаквате всички останали да го вършат. ", разяснява Христо Д.

" Това се случи и на мен преди 2 години. Издраха и 4-те порти. Ходих и подадох тъжба при кварталния - и нищо. И аз съм от " Стрелбище " -София ", отбелязва Жулияна В.

" Ако живееш някъде “цял живот ”, сигурно знаеш кой ти е надрал колата ", написа Несо С.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР