Поредните четирима водачи, управлявали МПС под въздействието на алкохол, сключиха

...
Поредните четирима водачи, управлявали МПС под въздействието на алкохол, сключиха
Коментари Харесай

4 водачи се признаха за виновни в това, че са шофирали под въздействието на алкохол

Поредните четирима водачи, управлявали МПС под въздействието на алкохол, подписаха съглашения

Районен съд – Русе утвърди 4 съглашения, според които обвинените се признават за отговорни в това, че са управлявали МПС под въздействието на алкохол.

И четиримата обвинени са били правоспособни водачи на МПС и не са били осъждани досега.

48-годишният С. К. на 31.07.2021 година е управлявал лек автомобил „ Тойота “ с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда – 2,27 на хиляда, открито по надлежния ред. За това действие той одобри да изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 1 година с 3-годишен изпитателен период, санкция в размер на 300 лева и отнемане от право да ръководи МПС за период от 2 години.

На 25.01.2022 година 52-годишният Т. Т. е управлявал „ Дайхацу Териос “ с 3,99 промила, за което ще изтърпи същото наказване отнемане от независимост, както и 500 лева санкция и отнемане от правоуправление за период от 2 години и 6 месеца.

„ БМВ “ е карал 40-годишният Р. Б. с централизация на алкохол в кръвта 1,61 на хиляда на 05.08.2021 година Наказанията за него са отнемане от независимост за 6 месеца с 3-годишен изпитателен период, санкция в размер на 200 лева и отнемане от право да ръководи МПС за 1 година и 2 месеца.

По отношение на 40-годишния Г. Г. съдът предложи изменение на съглашението в частта за контрактуваните санкции, като първото и третото бъдат увеличени от 1 година и 3 месеца на 1 година и 6 месеца. След единодушието на страните, обвиненият ще изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 1 година и 6 месеца с 3-годишен изпитателен период, санкция в размер на 400 лева и отнемане от право да ръководи МПС за 1 година и 6 месеца за това, че на 18.02.2022 в гр. Ветово е управлявал „ Мерцедес “ с алкохол в кръвта 2,06 на хиляда.

Споразуменията са дефинитивни и не подлежат на обжалване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР