Поредна светска особа осъмна без кола. След като преди месеци

...
Поредна светска особа осъмна без кола. След като преди месеци
Коментари Харесай

Джамбази крадат колата на Радинела Чушева! Миската: Ще гният в затвора

Поредна световна персона осъмна без кола. След като преди месеци автомобилът на брачната половинка на някогашния президент Росен Плевнелиев - Деси Банова , бе откраднат, в този момент и Мис България 2020 Радинела Чушева я сполетя същата орис. Брюнетката слиза в подземния гараж на кооперацията, в която живее.

Вижда, че от лъскавия й джип няма и диря. Веднага се обажда в полицията. Униформените идват на мястото. По думите на Радинела чиновниците на Министерство на вътрешните работи се държат надменно.

„ Все едно аз съм си скрила колата в джоба “, изясни Чушева. Миската е безапелационна, че наглите апаши ще си понесат следствията за кражбата. Возилото на Чушева е „ Рейндж Ровър “, написа " Телеграф ". Цената му е над 100 000 лв..

„ Тези, които са го направил, ще гният в пандиза “, заканва се Чушева. „ Абсолютно всички връзки, които аз и моят другар притежаваме, ще ги включим. Има Господ. И крадците ще бъдат открити. В гаража има камери. Ще се видят кои са. Сигурно са някакви смешни дупета от „ Люлин “, счита Чушева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР