Поредна порция потресаващи кадри от курорта Слънчев бряг скандализираха мрежата.

...
Поредна порция потресаващи кадри от курорта Слънчев бряг скандализираха мрежата.
Коментари Харесай

Потресаващо ВИДЕО с поредна простащина в Слънчев бряг вбеси мрежата

Поредна порция потресаващи фрагменти от курорта Слънчев бряг скандализираха мрежата. Видео, запечатало простащината, се появи във Facebook групата "Забелязано в Слънчев бряг ", осведоми burgas24.bg.

Малко по-късно обаче клипът бе отстранен.

На записа са запечатани група младежи, които най-вероятно се прибират след бурна вечер. Поведението им е повече от безобразно, а шумът, който подвигат - неприемлив за един учтив човек. Момиче, което несъзнателно се трансформира в основна героиня на видеото пък, псува като каруцарка и налита на пердах.

Скандалното клипче отприщи вълна от мнения във Facebook. Интернет потребителите не крият възмущението си от държанието на групичката.

"Задължителна евтаназия за хората от клипа, няма да липсват ", "Курортът си е доста прекрасен! Но за жалост поради сходни човеци ситуацията наподобява доста долнопробна. Но още по-притеснителното е, че не са отговорни хората от видеото, а родителите.... Много тъжна картинка... ", "Ужас просто, никава просвета, никакво образование нямат днешните девойки, отврат... ", "Много желая да поканя всички родители в групата, които са пуснали дребните си сладки дечица на Слънчака, ей по този начин, просто да ги видят... ", гневят се в мрежата.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР