Пореден случай на агресия на пътя се разигра в ранните

...
Пореден случай на агресия на пътя се разигра в ранните
Коментари Харесай

Агресия на пътя! Жена шамароса зам.-главната редакторка на Монитор пред очите на детето ѝ

Пореден случай на експанзия на пътя се разигра в ранните часове в петък сутринта в София. Жена налетя на друга друга пред очите на три деца, като ошамари пострадалата и нанесе съществени вреди на колата ѝ, оповестява " Монитор ".

Инцидентът се е случил посред центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си наследник към учебно заведение, когато стига до столичната улица „ Дунав “ малко след кръстовището с бул. „ княз Александър Дондуков “. В този миг от прилежаща постройка излезнала другата жена, която водела две дребни деца със себе си.

Жената пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наоколо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушаване на Закона за придвижване по пътищата почнала да качва децата от страната на пътното платно.

„ Колата беше спряна малко след кръстовището с огромен бул., а улицата е със сериозен надолнище. Като видях, че дамата жестоко нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, ѝ свирнах. Тя реагира доста остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца.

Аз ѝ споделих, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана доста нападателна – стартира да рита колата ми, а по-късно отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в потрес “, описа потърпевшата Наталия Радославова, която е публицист от „ Монитор “.

„ Това, че работя в медия няма нищо общо със случая. Тази жена можеше да постъпи по този метод и със всеки различен. Тя даже не разбра, че съм публицист при нападението. Избяга обаче, когато пред нея набрах телефон 112, с цел да алармирам за нападението “, изясни още Радославова. След случая тя е подала тъжба в столичното 5РПУ. Заради удара с крайник единият калник на колата ѝ е съществено повреден, а самата Радославова има намерение да си търси правата по правосъден път.

„ Представяте ли си какво щеше да се случи, в случай че не дай си Боже, бях пуснала педала на спирачката? Не разбирам по какъв начин една майка може да е толкоз безотговорна към живота и здравето на личните си деца, както и да демонстрира такава експанзия пред очите им “, съобщи още Радославова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР