Пореден сблъсък в градския транспорт заради ситуацията с коронавируса. След

...
Пореден сблъсък в градския транспорт заради ситуацията с коронавируса. След
Коментари Харесай

Психар. Мъж без маска наплю жена в автобуса

Пореден конфликт в градския превоз поради обстановката с ковид. След забележка на гражданка мъж със свалена маска наплюл и блъснал жена. Инцидентът е станал в столичния рейс 84 на спирка " Орлов мост " в посока центъра, заяви пострадалата Албена Павлова пред bTV.

“Един господин, който си държеше маската на брадичката, отидох и го помолих да си постави маската, той сподели, че няма да си я постави. Ако ще умира, да умирал.

Реших, че просто би трябвало да му направя фотография и да я изпратя до органите. Започнаха обиди. Аз му споделих, че е човек с половин мозък, той пристигна до мен, смъкна ми качулката и ме наплю “, описа тя.

При опит да направи клип, на слизане от спирката мъжът я ритнал в крайници и избягал. Тя въпреки всичко съумяла да го снима.

От Столичната община пък обявиха, че е мъчно да наблюдават за хора без маска на всички места, само че желаеха часа на случая и транспортното средство, с цел да ревизират случая.

Лек против това напрежение е правилото – вярвай, в каквото искаш, само че спазвай разпоредбите, тъй като живееш в общество, поучават психолозите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР