Пореден инвеститор започва изграждане на нова база в "Индустриален и

...
Пореден инвеститор започва изграждане на нова база в "Индустриален и
Коментари Харесай

Нови инвеститори започват проекти в Индустриален парк - Бургас

Пореден вложител стартира създаване на нова база в "Индустриален и логистичен парк - Бургас ", оповестиха от община Бургас. Това е сдружение "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт " ЕООД, част от групата "Мак Порт Интернешънъл ", която е основана в Австрия. То предлага обслужване, ремонт и всякакво техническо подпомагане на машини с марката "Либхер " - от Maritime дивизията на немския бранд. Цялостните решения в профилирани услуги са съумели да наложат сдружението като подобаващ и благонадежден сътрудник за фирмите в бранша. Очакванията са строително-монтажните работи да приключат в период от към 12 месеца.

През тази седмица още един задграничен вложител подписа контракт за покупка на парцел в "Индустриален и логистичен парк - Бургас ". Името на сдружението е "СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг " ЕООД. Закупеният от него парцел е с размер 5,5 декара. Компанията ще построи съвременно произвеждане за направа и реформиране на въздуховоди с поточна линия и сглобяване на климатични съоръжения.

"Индустриален и логистичен парк - Бургас " предлага на евентуалните вложители индустриални терени с обща повърхност от към 240 дка според проекта на "Промишлена зона Север " - Бургас ( цялата с повърхност 410 дка). Останалата част от територията е планувана за озеленяване, улици, паркоместа, за построяването на трафопостове, комплекси за публично обслужване и други обекти, свързани с сполучливото действие на зоната. Имотите са с друга величина, от 3 до 40 дка, като според потребностите на вложителя могат да бъдат групирани.

Довеждащата инфраструктура до самия промишлен парк е построена от Община Бургас. През миналата година бяха осъществени основни инфраструктурни планове, както за Бургас, по този начин и за самата индустриална зона - построяването на пътен надлез "Запад " над товарна гара. Така връзката на ИЛПБ и Автомагистрала "Тракия " стана директна, което е в допълнение преимущество за вложителите в зоната.

"Индустриален и логистичен парк - Бургас " е стратегически разположен до товарна гара и разполага с директна жп линия и шосейна връзка до "Порт Бургас ". Пристанище Бургас е на 4 км, Автомагистрала "Тракия " - на 3 км, Летище Бургас - на 9 км, а Свободната безмитна зона - на 1 километър.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР