Поради тази причина в Китай Mercedes-Benz реши да изтегли 2.6

...
Поради тази причина в Китай Mercedes-Benz реши да изтегли 2.6
Коментари Харесай

Още 2.6 милиона дефектни коли Mercedes

Поради тази причина в Китай Mercedes-Benz реши да изтегли 2.6 милиона автомобила. Действието по услугата ще засегне както импортирани в страната коли, по този начин и модели, съединени в Китай.

Информацията е на Bloomberg, които се базират на китайската държавна организация за контролиране на пазара. Според отдела повода за акцията за евакуиране е обвързвана със софтуерни проблеми в немските коли.

Както прецизира Reuters, заради нередовност, системата след случай може да изпраща неправилни геоданни на спешните служби и в следствие спасителите идват на неверно място.

Все още няма публична позиция на Daimler по отношение на тази огромна акция. Освен това не е конкретизирано кои съответни модели на Mercedes-Benz ще бъдат изтеглени. В момента е известно единствено, че акцията за евакуиране ще се организира на няколко стадия и ще засегне колите, създадени от януари 2016 година до ноември 2020 година

През февруари тази година по сходна причина немската компания реши да изтегли 1.3 милиона от колите си в Съединени американски щати. Кампанията за обслужване в тази страна ще стартира при започване на април.

Освен това, както оповестява Die Presse, Mercedes-Benz също е решил да изтегли 264 393 автомобила по целия свят заради риск от пожар. Тази акция се отнася за моделите C-Klasse и GLC, създадени сред 2016 и 2020 година Повечето от дефектните транспортни средства (120 766 броя) се намират в самата Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР