Поради отпаднала необходимост с решение на Министерския съвет управлението върху

...
Поради отпаднала необходимост с решение на Министерския съвет управлението върху
Коментари Харесай

Отчуждиха редица имоти за реализиране на инфраструктурни проекти

Поради отпаднала нужда с решение на Министерския съвет ръководството върху парцел - обществена държавна благосъстоятелност в гр. Ловеч се лишава от Министерството на земеделието, храните и горите. Теренът с повърхност 38 049 кв. м., дружно с издигнатите в него осем здания, става частна държавна благосъстоятелност и минава в ръководство на Областна администрация - Ловеч.

С друго решение на Министерския съвет се отчуждават парцели - частна благосъстоятелност, за създаване на обект „ Модернизация на железопътната линия София - Драгоман, сектор „ Гара Волуяк - гара Петърч “. Той се осъществя по план „ Модернизация на железопътната линия София - Драгоман, част от Трансевропейската железопътна мрежа “. Имотите се намират в землището на град Костинброд, община Костинброд, Софийска област. Средствата за обезщетяване на притежателите на засегнатите парцели са за сметка на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “. Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Отчуждават се парцели - частна благосъстоятелност, за създаване на обект „ Модернизация на железопътната линия София - Пловдив, жп сектори София - Елин Пелин и Елин Пелин - Септември”. Имотите се намират в землищата на град Белово и село Момина клисура, община Белово, област Пазарджик. Средствата за обезщетяване на техните притежатели, респективно правоимащи лица, са планувани за финансиране от Механизма за свързване на Европа, според подписания Договор за безплатна финансова помощ за плана. Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтригуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР